"/""" Caro's Kaartjes: Creatieve Harten bloghop Gloednieuw

Pagina's

7 januari 2017

Creatieve Harten bloghop Gloednieuw


Hoi hoi,

Vandaag heb ik samen met met mijn teamgenootjes van De Creatieve Harten leuke inspiratie voor je uit de nieuwe Stampin' Up! ® lente/zomer catalogus 2017. Je kunt langs maar liefst 15 gloednieuwe projecten hoppen via de volgende knop onderaan mijn blog. Zo kom je op het volgende blog, alwaar weer een leuke creatie op je staat te wachten. Aldaar kun je weer onderaan op de volgende klikken enzovoorts. Zo kun je langs een heel rondje leuke inspiratie hoppen en kom je uiteindelijk weer hier terug. 

Maar laten we eerst eens kijken wat ik gemaakt heb.

www.carooskaartjes.blogspot.com

Toen ik de catalogus voor het eerst zag, wist ik meteen dat ik het Urban Underground scrappapier moest hebben! Wat een geweldige kleurencombinatie en ook ideaal om cadeautjes en kaartjes voor mannen mee te maken. Dat is toch altijd wat lastiger vind ik, maar met deze serie wordt het je een stuk makkelijker gemaakt. Natuurlijk is het papier ook erg leuk om mee te scrappen. 

www.carooskaartjes.blogspot.com

Nu heb ik toevallig een aantal jongens verjaardagen, dus komt dat even goed uit! Ik heb een paar doosjes gemaakt met het Urban Underground papier en de gloednieuwe Window Box stansen.
Die zijn ook al zo leuk! En Stampin' Up!® zou Stampin' Up!® niet zijn als ze er niet een leuke bijpassende stempelset bij zouden hebben. En jawel, deze 2 zijn verkrijgbaar als bundle! Wat een feestje.

En het wordt nog leuker...want wanneer je deze bundle in clearmount (op foam) zou bestellen samen met een flesje Tombow, dan zit je aan het bedrag om 1 gratis Sale-A-Bration item uit de speciale Sale-A-Bration folder uit te mogen zoeken. 

www.carooskaartjes.blogspot.com

Vandaag gaat onze jongste zoon Gio naar een feestje van een klasgenootje. We hebben een intertoysbon gekocht. Nu is dat tasje dat je bij zo'n bon krijgt best leuk, maar wij vonden het leuker om de bon in een leuk zelfgemaakt cadeaukaartmapje te verpakken. En aangezien ik toch lekker bezig was heb ik dit in dezelfde stijl gemaakt als de Window Shopping doosjes. 

Ik ben door teamgenootje Berdien helemaal aangestoken met het rozettenvirus. Deze ornamentjes in waaiervorm zijn leuk en snel te maken en geven je creatie meteen een feestelijk effect. 

Snelle werkbeschrijving voor het maken van een rozet: Je neemt hiervoor een strook papier van 1,5 bij 12 inch (3,8 bij 30,5 cm) en je rilt dit op elke 1/4 inch op een scoreboard. Dan ga je het om en om vouwen, net zoals je vroeger muizenvalletjes vouwde en plak je de uiteinden aan elkaar. Nu kun je het midden naar binnenvouwen en op een 1" cirkeltje plakken. Ik gebruik hiervoor gewoon Tombow en leg er dan even iets zwaars op, zodat het kan drogen. Als het gedroogd is, dan plak ik aan de andere kant nog een 1" cirkel en daarna is de rozet klaar om te versieren.

Bij de windowshopping stans zit een heel ingenieus stansje, waarmee je een trapsgewijs bannertje kan maken. Voeg dat samen met een waaier ornamentje en je hebt meteen een feestje!

www.carooskaartjes.blogspot.com

De eerste 2 window shopping doosjes heb ik gisteren al weggeven aan mijn lieve neefjes. Ze werden alweer 12 jaar! De tijd vliegt... De boys wilden graag geld om bij een groter cadeau te leggen. Nu vind ik een witte envelop met geld een beetje saai. Zeg nu zelf in zo'n leuk doosje geeft het toch veel leuker weg?!

Natuurlijk heb ik de doosjes nog wel even leuk ingepakt voordat ik ze weggaf. Hiervoor heb ik de superhandige cellophane bags van Stampin' Up!® gebruikt. Deze staan in de jaarcatalogus op pag. 177. Ze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Ze maken je inpakleven een stuk eenvoudiger kan ik je vertellen.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze SUper leuke nieuwe Stampin' Up!® producten. 
Dit weekend verzamel ik bestellingen. Ben je geïnspireerd geraakt en wil jij ook mee bestellen? Stuur me dan een mailtje met jouw bestelwensen; carooskaartjes@hotmail.nl dan help ik je graag.

En dan is het nu hoogtijd om door te hoppen naar mijn leuke en gezellige teamgenootje Lotte, die al met smart zit te wachten op je bezoekje. Dus klik snel op de volgende knop om door geschakeld te worden voor alotteastampingfun!

Nog SUper veel plezier gewenst met het door hoppen langs alle leuke projecten!

Lotte - alottestampingfun


Deelnemers aan deze bloghop:


Tot Stempels!

Photobucket

Voor bovenstaande creaties heb ik de volgende Stampin' Up!® producten gebruikt:
-klik op het plaatje om het product in de webwinkel nader te bekijken-
Wil je bestellen? Dat kan via de webwinkel of mail jouw bestelwensen naar: carooskaartjes@hotmail.nl
BewarenBewaren

19 opmerkingen:

Miranda V zei

Dit ziet er fantastisch uit Caroline! Het papier is super gaaf, het staat ook op mijn wishlist. Hele leuke doosjes en kaartjes heb je gemaakt, de rozetten zijn idd erg leuk er bij.

Unknown zei

Hele gave doosjes en combi!! super!!!

Berdien Weideveld zei

Wow, deze zijn echt super Caroline !!!! Leuk hè die rozetten maken :-)
Groetjes Berdien

Susie Wusie zei

Nou...poging 3...hopen dat het me nu wel lukt om een berichtje achter te laten. Als het goed is ben ik nu ingelogd.
Maar wat ik dus wilde zeggen...Caro wat heb je weer een super gave dingen gemaakt!! Echt heel erg leuk! Super gaaf ook dat jullie regelmatig zo'n bloghop doen. Ik ga zo lekker even verder hoppen, met een bakkie thee erbij.

Groetjes Suus

Carola Creations zei

Geweldig, je bent lekker bezig geweest. Hele mooie creaties zijn het geworden.

Anoniem zei

Echt heel leuk die doosjes! Het giftcardmapje trouwens ook! Gelijk inspiratie voor twee verjaardagen volgende week. Nu zijn dat meisjes...maar dat mag de pret niet drukken!

Creation by Heart zei

Dankjewel voor de uitleg van de rozetten Caroline. Je hebt me weer geïnspireerd. Fijn weekend he.

Stampin & More zei

Heel mooi die combinatie. Zo krijgen die doosjes ineens een heel ander uiterlijk. Goed idee!

Patrice zei

Top gedaan hoor...wat mooi om zien.

Anne-Marie zei

Enig hoor, zat te twijfelen over dit doosje en heb wat anders gekozen bij m'n laatste bestelling, maar heb al spijt ;)

Hilde Suykerbuyk zei

Gaaf Caro, ik ga deze papier lijn toch ook nog maar bestellen!

Made by Krealien zei

Wow die doosjes zien er super gaaf uit.... denk dat ik ze toch ook maar ga bestellen.

DB zei

Wat ontzettend gaaf, Caro! Ik ben ook helemaal verliefd op dat DSP.
Groetjes,
Danielle

Unknown zei

Heel mooie set Caro, gaaf gedaan!

Jennifer Spiller zei

Love how you have transformed this box for me! Super cute projects! Boces, cards, and the goodie bags are Adorable! The card is so perfect. And i love the pouch fir a gift card

Monique zei

Geweldig! Ik begrijp niet dat ik heb getwijfeld over het doosje. Dat is over hoor, set is onderweg ☺. Prachtige projecten heb je gemaakt!

Eveline zei

Inderdaad heel super om jongens/mannen kaarten mee te maken.
Super leuke doosjes en cadeau kaart.

Diana van Otterlo zei

wat een ontzettende leuke projecten! Gaaf!
(en nog bedankt voor je mooie kaartje by the way!)

Dominique zei

Oeh ik voel een 'case' aankomen... heb toevallig hetzelfde papier en doosje ;) Zien er super stoer uit!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: