"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! Centre Stage

6 november 2016

Stampin' Up! Centre Stage


Hoi hoi,

Als jullie dit lezen ben ik nog even heerlijk aan het nagenieten van alle belevenissen van On Stage, een jaarlijks terugkerend evenement van Stampin' Up! toegankelijk voor alle Stampin' Uppers!

Na On Stage was er nog een speciaal evenement voor alle Stampin' Uppers, die de status Silver Elite of hoger hebben bereikt. Dit extraatje heet Centre Stage. 

www.carooskaartjes.blogspot.com

Voor degene uit mijn team, die mee mochten naar deze afterparty heb ik een speciaal cadeautje laten maken. Dit cadeautje heb ik uiteraard in Creatieve Harten stijl verpakt in een doosje met een mooi glitterhart. Een beetje bling, maar niet teveel, precies genoeg.
Eerlijk gezegd, wat het wel even puzzelen met dit uitgestanste hart, maar wat geeft het een leuk effect. Voor deze creatie heb ik het Roze glimmer paper er weer eens bijgepakt. Dit past perfect bij het mooie glitterlint uit de Herfst/wintercatalogus.


In het doosje zat nog een doosje van goudsmit Bastein. Zij heeft speciale Stampin' Up! kettingen gemaakt. Inspire, Create, Share zijn woorden die staan voor Stampin' Up! en het hartje staat voor ons team De Creatieve Harten. Als jullie dit bericht lezen hebben de dames hun ketting gekregen, maar nu ik dit bericht zit te typen ben ik toch zeer benieuwd hoe ze deze verrassing gaan ontvangen.

Zometeen kunnen jullie genieten van leuke kerstinspiratie, want samen met mijn team doe ik een bloghop vandaag. Ik hoop dat je dan nog een keertje op mijn blog langs komt.

Verder wens ik je nog een hele fijne zondag toe!

Tot Stempels!

Caro

Dit zijn de Stampin' Up! producten, die ik heb gebruikt om de doosjes te maken:
Wil jij Stampin' Up! producten bestellen? Dat kan!
Stuur jouw bestelwensen door via carooskaartjes@hotmail.nl
Ik help je graag!

4 opmerkingen:

Gonne zei

Ik kan me niet voorstellen dat dit niet met enthousiasme is ontvangen. Wat een mooi en origineel cadeau zeg. Liefs, Gonne

Leoni geertsema zei

Wat een prachtig cadeau!

Tip van de dag: wist je al dat je makkelijker intrinsieke details kunt uitsnijden uit glitter papier als je eerst het witte beschermlaagje aan de achterkant verwijderd?

Xx LeoniBG

Mieke Vis zei

Wie zou zo'n prachtige hanger nou niet willen hebben? Erg mooie verrassing hoor Caro!
Lieve groet Mieke

Hillie zei

Wat een mooi en origineel cadeau!! Een prachtige beloning voor hard werken. TOP! Mooi verpakt ook. Schitterend!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: