"/""" Caro's Kaartjes: Bezoekje aan de Paper Passion beurs in Tilburg

2 november 2016

Bezoekje aan de Paper Passion beurs in Tilburg


Hoi hoi,

Afgelopen donderdag ben ik samen met Erna afgereisd naar Tilburg voor de Paper Passion beurs.
Erna had een kaartje gewonnen voor deze beurs en het leek ons leuk om er een gezellige vriendinnendag van te maken. En dat was het!

Na eerst even rond te hebben geneusd op de beurs hebben we een miniworkshop handlettering gevolgd bij Marjolein. Nadat Marjolein ons e.e.a. op een professionele manier had uitgelegd mochten we zelf aan de slag. Erna had het al vaker gedaan, dat was ook te merken. Op de foto zie je haar helemaal in haar element. Natuurlijk had ik weer tijd tekort, want ik wilde het weer veel te precies doen. Dat blijft toch een dingetje...
We hebben ook ons ogen uitgekeken bij de stand van Karin Joan, die ieder uur weer iets anders leuks liet zien. Ik ben weer helemaal geinspireerd en heb veel geleerd. Voortaan heet onze Tombow lijm een medium, dat klinkt veel leuker toch dan Tombow. Karin geeft veel informatie. Je kunt echt zien dat ze een "juf" is geweest. Hartstikke fijne duidelijke uitleg! Karin heeft mijn naam nog in mooie gekleurde letters geschreven. Ze liet zien hoe je de kleuren in elkaar kon over laten lopen. Maar helemaal blij ben ik met mijn logo, welke is gemaakt door haar geweldige sidekick Ednadia. Omdat het bij de kraam van Karin zo druk was, hebben Erna en ik een poosje aan de zijkant staan kijken en al snel was Ednadia onze favoriet. Wat hebben we heerlijk gelachen!


Op het eind maakte ik ook nog even kennis met Marjolein en Fauve. Wij hebben ons gefocust op het handletteren deze keer, maar volgende keer ga ik zeker ook een Project Life workshopje volgen. Fauve had hartstikke leuke voorbeelden.

Uiteindelijk nadat we nog een rondje over de beurs hebben gedaan en het nodige hebben ingekocht was het alweer tijd om naar huis te gaan. Wat een gezellige, overzichtelijke en gemoedelijke beurs. 
Ik heb een topdag gehad!Eenmaal thuis kwam ik erachter, dat ik zo onder de indruk ben geweest, dat ik helemaal vergeten ben om mijn goodie bag op te halen! Balen! Maar ach, het was toch een SUper leuke dag geweest.Erna en ik hebben ook een foto gemaakt bij hooftzaken. Deze moest natuurlijk meteen gescrapt worden. Hierbij heb ik de aquareltechniek gebruikt, die ik bij Diny Sprakel heb gezien. Het logo van de beurs heb ik gebruikt om nog eens te oefenen met handletteren. Het behoeft nog enige oefening, want het is nog niet zo makkelijk! Maar wel super leuk om te doen.
Ik heb gekozen voor het zwart/witte design papier van Stampin' Up! en ik heb zelf embellishments gemaakt met de sweetheart pons en de 2 inch ronde pons van Stampin' Up!
Het goud wit heb ik weer een beetje afgespiekt van Fauve. 
Al met al dus een layout gemaakt met inspiratie van de Paper Passion beurs.

Wat een leuke dag was het! Volgend jaar weer...

Tot Stempels!


Photobucket

Overzicht van producten gebruikt voor de Scraplayout hierboven:

Al deze producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes.
Wil je een bestellling plaatsen? Stuur dan een mailtje naar carooskaartjes@hotmail.nl
Ik help je graag!

2 opmerkingen:

Lia zei

Hoi.... Was zeker een hele fijne sfeervolle beurs. En dat gemoedelijke is echt Brabants , war.......Ik was er zaterdag en heb ook de meeste tijd bij handletteren en penseelschrijven doorgebracht, en natuurlijk ook mijn goodiebag vergeten...........wat is dat toch met ons creatievelingen, hoofd vol met creatieve idee├źn en dan vergeten we de andere dingen totaal........... Tot zaterdag in Amsterdam !! Groetjes Lia

Jantine zei

Hoi Caro,
Leuk dat je ook bent geweest! Wij waren er vrijdag en voor mij was het heerlijk een thuiswedstrijd :-)
Ik heb genoten en wel een goed gevulde goodybag opgehaald...
Groetjes
Jantine

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: