"/""" Caro's Kaartjes: Bezoekje aan Stampin' Up! vriendin in Oostenrijk

24 augustus 2016

Bezoekje aan Stampin' Up! vriendin in OostenrijkHoi hoi,

Ik ben weer terug van weg geweest.
Het is even opstarten zo na een heerlijke relaxte vakantie.


Wij hebben onze vakantie doorgebracht in Oostenrijk bij Barbara en haar gezin. Barbara is ook Stampin' Up! demonstratrice in Oostenrijk. En dat is natuurlijk extra leuk!


Want nu konden Barbara en ik heerlijk kunnen kletsen over Stampin' Up! en heb ik haar geholpen met wat voorbereidingen voor een markt.  Op de dag van ons vertrek stond Barbara namelijk met een kraampje op een Oostenrijkse kruidenmarkt. 

Hiervoor heeft ze hele leuke projecten gemaakt. 
Natuurlijk heb ik ook wat ideetjes meegenomen naar Nederland.
Zo zie je hierboven mijn eerste creatie. 
Het huisje heb ik in Oostenrijk bij Depot gekocht en zo heb ik iedere dag een lekker welkom thuis gevoel en kan ik terugdenken aan onze geweldige tijd in Oostenrijk.

Wat is het toch leuk dat je door Stampin' Up! zulke leuke en lieve mensen ontmoet!


We zijn heel hartelijk ontvangen en liefdevol verzorgd in het geweldige pension van Barbara en Herbert in Pettneu am Arlberg. Een knus pension vlakbij St. Anton, een bekend skigebied.

De meeste mensen die we hebben gesproken kwamen er al jaren en brachten ook hun kinderen mee, die op hun beurt ook weer hun kinderen mee nemen naar deze geweldige plek. 
Het uitzicht uit het restaurant is geweldig en het eten is fantastisch! 

Herbert heeft iedere avond een overheerlijk 3 gangen diner voor alle gasten gekookt. Voor mij is het nu weer tijd om Sonja weer eens uit de kast te trekken, want al die 3 gangen dinertjes waar ik zo van heb gesmuld plakken wel een beetje aan je dijen.


Ook de kinderen konden het leuk met elkaar vinden. Dat is toch maar even afwachten, maar het ging echt prima. Hier zie je ons met z'n allen net voordat we de berg af gaan rodelen.


We zijn ook nog even helemaal naar boven op de berg geweest waar er sneeuw lag. Dat is toch best een gekke gewaarwording zo in de zomer. Loop je in je t-shirt in de sneeuw.

Bij een vakantie denk ik vaak aan zon, zee en strand, dus in eerste instantie vond ik het best spannend hoe ik het zou vinden om in Oostenrijk op vakantie te gaan. Zeker omdat ik niet zo van de bergen en de slingerpaadjes ben, maar ik moet zeggen ik ben echt om! Wat een fantastisch land! Het is er prachtig en je komt echt even tot rust.

Kortom, wij hebben genoten! Dank jullie wel lieve Barbara en Herbert & kids.
Het was in 1 woord fantastisch bij jullie. Onwijs bedankt!


Maar nu is de vakantie -helaas- weer voorbij en gaan we weer langzaam in het normale leven rollen.

A.s. vrijdag is er weer een verzamelbestelling!

Mocht je nog Stampin' Up! producten op je verlanglijstje hebben staan en mee willen bestellen, dan ben je uiteraard van harte welkom. Je kunt je bestelling dan doormailen naar carooskaartjes@hotmail.nl

En vergeet niet om je Bonus dagen coupon codes in te wisselen, zodat je met korting kunt shoppen!


En vergeet ook niet dat de stempelset Thoughtful Branches slechts tot het einde van deze maand verkrijgbaar is. Dus mocht je deze must-have stempelset nog in huis willen halen, dan is het nu de tijd. Zorg dat je niet mis grijpt!

Tot Stempels!

Photobucket
BewarenBewaren

1 opmerking:

Erna Logtenberg zei

superleuk om te lezen, had bij Barbera ook al foto's en verhaal gezien! xx

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: