"/""" Caro's Kaartjes: What Will You Stamp #67 - You've got this

6 juni 2016

What Will You Stamp #67 - You've got thisWhahooo eindelijk mag ik het bekend maken! Vanaf vandaag ben ik officieel lid van het Design Team van What will you stamp! Natuurlijk hoop ik dat jullie ook gezellig mee gaan doen, want wat is er nu leuker als we dit met elkaar kunnen doen! Je maakt bovendien kans om een keer als gast designer te worden uitgekozen.

Deze week is het de uitdaging bij What will you stamp om de You've got this stempelset te gebruiken. En dat was bepaald geen straf, want ik vind dit echt een hele mooie set van Stampin' Up!


Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via Caro's kaartjes; carooskaartjes@hotmail.nl - Kijk voor meer inspiratie eens op www.carooskaartjes.blogspot.com

Voor deze kaart vond ik inspiratie op Godelieve's blog. Ik volg haar al zo lang ik stempel zo'n beetje. Al was ik nu alweer even een poosje niet op haar blog geweest, maar toen ik dat kaartje zag wist ik meteen weer dat ik toch weer eens vaker een kijkje bij haar moet gaan nemen.

Ik heb mijn kaartje in bruintinten gemaakt om het een vintage look te geven. Als basis heb ik eerst de achtergrondstempel uit de You've got this stempelset in crumb cake gestempeld. Dit heb ik eerst op een stukje papier afgestempeld om een wat lichtere tint te krijgen. Daarna ben ik de achtergrond wat gaan "aankleden". De timeless textures stempelset is echt geweldig om deze vintage look achtergrond te creƫren voor de bloem. Door wat zachte kleur accenten heb ik de bloem wat meer aandacht gegeven op de kaart.

Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via Caro's kaartjes; carooskaartjes@hotmail.nl - Kijk voor meer inspiratie eens op www.carooskaartjes.blogspot.com

De bloem heb ik gekleurd met inkt en een blender pen. Hiermee kun je mooie zachte overgangen maken van lichtere en donkere stukken.

Het was een feestje om weer eens lekker met technieken bezig te zijn.

Heb jij deze stempelset ook? Doe dan gezellig mee en upload jouw creatie op het blog van What will you stamp!

Gebruikte producten:

Product List
Tot Stempels!


Photobucket


3 opmerkingen:

Anne-Marie Breurkes-Rood zei

Hoi Caroline, wat een leuke uitdaging! Gefeliciteerd met je deelname aan het DT. Tot wanneer kun je linken voor deze challenge? Groetjes!

Caroline van der Straaten zei

Hoi Anne-Marie, thanks voor je reactie! Je kunt de link als het goed is uploaden voor a.s. maandag. Iedere maandag komt er een nieuwe uitdaging online. Doe je gezellig mee? groetjes terug!

Creation by Heart zei

Hallo Caroline, prachtige kaart met classic vintage uitstraling. Ik hou er van. Groetjes HennyB:)

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: