"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up!© - Rose Wonder

18 mei 2016

Stampin' Up!© - Rose Wonder


Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes; carooskaartjes@hotmail.nl - Kijk voor meer inspiratie eens op www.carooskaartjes.blogspot.com

Gisteren even lekker zitten kliederen om wat aquareltechnieken uit te proberen. Hierbij heb ik de Rose Wonder stempelset gebruikt, zodat ik meteen mee kan doen aan de uitdaging van deze week bij What will you stamp

What will you stamp is een leuk challengeblog, waar iedere week een andere Stampin' Up! stempelset centraal staat. Je kunt jouw kaartje gemaakt met die stempelset uploaden en meedoen. Wie weet wordt jij dan wel uitgekozen als gast designer! Dus heb je deze set, doe dan ook gezellig mee!!

Voor dit kaartje heb ik gewerkt met groen/blauw tinten. De Stampin Up! kleurtjes die ik heb gebruikt zijn: Mint Macaron, Bermuda Bay, Tempting Turqouise en Emerald Envy.

Door mijn basis nat te sprayen en daarna te bestempelen, heb getracht een beetje een vintage look te fabriceren, maar dan in kleur. Hierna heb ik de bloemen er op gestempeld, door eerst mijn stempel te beinkten en daarna nog nat te sprayen voordat ik de afdruk maakte. Toen alles droog gemaakt met de heattool en mijn papier gekreukeld en weer gestreken. Uiteindelijk was ik toch nog niet helemaal tevreden en heb ik de bloemetjes nog een keer in volle kleur opnieuw gestempeld. Dan zijn die transparante stempels toch wel een uitkomst!

Bij deze set was ik zo gefocust op de grote bloem en de stansen, dat dit leuke kleine bloemetje me helemaal niet was opgevallen. Zonde, want je kunt er echt wel leuke dingen mee doen!

Morgen laat ik je nog een creatie zien in dezelfde kleuren en met hetzelfde bloemetje, maar toch weer anders. Kom je dan weer een kijkje nemen?

Tot Stempels!


Photobucket

3 opmerkingen:

Sue Vine - MissPinksCraftSpot zei

Oh my, adore how you created the background!

Tammy zei

It's nice seeing cards made with some of the images other than the rose! Your card is stunning!

Card Bomb zei

Wowza Caro!! I love this! You've used some of my favorite colors and it almost looks like those flowers are floating off of the background! Beautiful card!! Thanks for joining us this week at a what Will You Stamp!
-Maria
-Maria

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: