"/""" Caro's Kaartjes: Een gezellige creatieve dag

18 mei 2016

Een gezellige creatieve dag


Afgelopen weekend had ik een aantal teamgenootjes uitgenodigd voor een gezellige creatieve dag. En dat werd het! 

Het was een fijne dag, waarbij ik veel hulp had van diverse teammies, waarvoor dank!! Elly had met de in color kleurtjes leuke kaartjes gemaakt en wij mochten er ook eentje in onze favoriete kleur namaken. Zij had voor iedereen ook nog een leuk keycord gemaakt! Super gaaf en nogmaals dank Elly!Lotte had een swap georganiseerd en zo kreeg iedereen een leuk verrassingszakje mee naar huis.
Te leuk!Nina heeft ons een aantal leuke funfold kaarten laten zien en uitgelegd hoe we deze na kunnen maken naar onze eigen smaak.


Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes; carooskaartjes@hotmail.nl - Kijk voor meer inspiratie eens op www.carooskaartjes.blogspot.com

Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes; carooskaartjes@hotmail.nl - Kijk voor meer inspiratie eens op www.carooskaartjes.blogspot.com

En tot slot had ik zelf een leuke make and take in mannenstijl voorbereid. Iedereen mocht een leuk mapje maken en kreeg een setje notecards om bijpassende kaartjes te maken.

Het was een hele gezellige en inspirerende dag met veel lol!
Wat heb ik toch leuke meiden om me heen. 

Tot Stempels!


Photobucket

4 opmerkingen:

DB zei

Ziet er super uit, Caro. Vind het mannenkaartenmapje fantastisch!
Groetjes,
Danielle

Hillie zei

Geweldig leuk weer om te zien!! Heerlijk om zo een dag met elkaar te stempelen.

Eveline zei

Op dit soort dagen mis ik jullie allemaal heel erg. En jammer dat ik niet thuis was om even langs te wippen via FaceTime. Volgende keer weer.

Miranda V zei

Leuk, ik vind vooral de mannenkaarten heel gaaf!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: