"/""" Caro's Kaartjes: Project Life by Stampin' Up! meets Global Design Project

10 mei 2016

Project Life by Stampin' Up! meets Global Design ProjectHoi hoi,

Van de week liet ik je al een pagina uit mijn fotoalbum zien, gemaakt met de producten van Project Life by Stampin' Up!© Op die pagina zag je dat ik de kaartjes uit de cardcollectie Happy Times heb gebruikt met de foto's van mijn zoontje. Vandaag laat ik je graag zien dat je met deze kaartjes ook heel goed een pagina voor volwassenen kunt maken. En dat je deze kaartjes niet persé alleen voor familiefoto's hoeft te gebruiken.


Met deze pagina doe ik meteen mee met uitdaging 35 van Global Design Project, want deze week staat in het teken van Project Life (PL). Hoe leuk!!


Afgelopen week precies een jaar geleden ben ik met mijn tante Liel gezellig een dagje naar het Rijksmuseum geweest. Dat was voor mij een heel speciaal tripje, dus ik wilde wel wat selfies maken.
Lily vond het maken van de foto's minder, maar gelukkig vond ze het wel goed dat ik dit met jullie deel. De foto van Vincent van Gogh heb ik uitgeknipt en op een PL kaartje geplakt. Verder heb ik het allemaal erg simpel gehouden, want ik wilde graag dat de foto's het verhaal vertellen.


Het Rijksmuseum heeft sinds de vernieuwing ook een nieuw logo. Dit heb ik opgezocht en op een PL kaartje geprint. Eigenlijk wilde ik het andere kaartje schrijven, maar ik had zoveel tekst dat het niet op het kleine kaartje paste. Dus heb ik dit ook geprint. Waar ik achter kwam is, dat wanneer je op je PL kaartjes gaat printen, je beter even kunt uitmeten of het niet over je plaatje heen gaat. 

Een tip voor de volgende keer: Print de tekst uit, hou de tekst tegen het raam en lijn je PL kaartje uit. Door het licht van het raam kun je precies zien waar je tekst komt op je kaartje. Plak je PL kaartje met een klein stukje washi tape op je geprinte tekst en plaats e.e.a. terug in de printer en print opnieuw.
Nu staat je tekst prima op je PL kaartje. :)

Deze pagina is ook weer gemaakt met de kaartjes uit de Happy Times collection en de bijbehorende accessoire kit, welke op dit moment in de aanbieding zijn.

Ik moet zeggen, ik word steeds enthousiaster over het verwerken van mijn foto's op deze manier. Het is snel en ziet er nog leuk uit ook! Het enige wat je moet doen is je foto's printen, in de mapjes stoppen en er wat kaartjes bij zoeken. Iedereen kan het! Zo komen die foto's eindelijk eens in een album.

Wil je meer weten over deze manier van het maken van een fotoalbum? Of heb je interesse in de producten van Project Life by Stampin' Up!© stuur me gerust een mailtje via carooskaartjes@hotmail.nl

Tot Stempels!

Photobucket

6 opmerkingen:

Paula Dobson zei

Love your pages Caroline. You have so many great tips too, especially the one about lining up your card for printing. Thanks for helping us showcase Project Life at Global Design Project this week.

Kylie Bertucci zei

Well done Carloine. I love your layout. Looks like you had a great time at the museum. Thank you so much for playing along with this week's Global Design Project challenge xx

Stamping Beauty NZ zei

Hi Caro I love your pages. I'm just putting mine together and was looking for inspiration - Thanks Angela

Michelle Last zei

Such beautiful layouts, thanks for sharing with us Caro and joining the challenge this week xx

Tanja Kolar zei

Caroline, uw lay-out is erg leuk. Of de selectie van de foto's of de kleuren: perfect. I love it.
Groetjes Tanja
(See you next week??)

Brian King zei

Caroline - not only are these pictures great, but they are arranged so wonderfully in your album. What a great way to remember that trip with your aunt. Love it! Thanks so much for playing along with this week's Global Design Project theme challenge - glad you did.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: