"/""" Caro's Kaartjes: Stempelset in de Hoofdrol - Six Sided Sampler

2 maart 2016

Stempelset in de Hoofdrol - Six Sided Sampler

Hoi hoi,

Wat een budweer he?! Al die regen word ik niet vrolijk van. Jij?
Nou mogen we toch niet klagen, want een winter hebben we niet echt gehad.
Maar toch, laat de lente maar komen! Ik hou ervan...

Vandaar dat ik voor mijn creatie voor de Stempelset in de hoofdrol van deze week lekkere lentekleurtjes heb uitgekozen.Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nlVan de week liet ik deze sneakpeak al zien via Instagram en Facebook en vandaag laat ik jullie graag het hele project zien.Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nl


Deze keer heb ik een leuk zakje gemaakt met de mini thinlits bag framelits en daarin heb ik een kaartje gemaakt. Alleen het zakje maken was al een feestje. Zeker in deze kleurtjes. Ook al ben ik normaal geen fan van geel, ik werd hier toch wel heel blij van. Ik hoop jullie ook. En het is weer eens wat anders voor de afwisseling. Ik val nogal eens in herhaling van kleurtjes, aangezien ik best geneigd ben om mijn favorieten steeds uit de kast te trekken. Toch is het weleens verfrissend om wat anders uit te proberen. Ben jij ook zo geneigd om steeds dezelfde kleuren te gebruiken?


Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nlIn het zakje heb ik een bijpassend kaartje gemaakt. Bovenaan de kaart heb ik een lintje gedaan, zodat je het kaartje makkelijk uit het zakje kunt halen. Hiervoor heb ik een versteviging gemaakt met een uitgeponste zeshoek (geponst met de hexagon pons) uit een stukje soft skye (lichtblauw) karton.
Zo heb je dus naast het uitponsen van de stempels nog een leuke functie voor het gebruik van je pons.

Natuurlijk kun je met dit kaartje ook een gewoon kaartje maken. In dit geval heb ik het design van het zakje toegepast op een notecard (standaard kaartje verkrijgbaar met bijpassende enveloppen bij Stampin' Up!). Het envelopje heb ik ook maar meteen in stijl gestempeld, want ik was toch lekker bezig met de Gorgeous Grunge stempels, welke super te combineren zijn met deze Six Sided Sampler stempelset.

Wist jij al dat deze set als bundle verkrijgbaar is, zodat je 15% korting hebt ten opzichte van wanneer je de stempelset en pons los aanschaft?  Dat is toch een fijne bijkomstigheid.

Mocht je nu denken, die Six Sided Sampler is toch wel een fijn setje of de bundle erg prettig vinden, dan kun je deze bij mij bestellen als je wilt. A.s. vrijdag heb ik weer een bestelronde. Stuur voor 19.00 uur je bestelling door, dan gaat hij dit weekend nog mee!

En nog steeds geldt, dat je bij iedere €60 aan bestelde Stampin' Up! producten een GRATIS product mag uitzoeken uit de Sale A Bration folder (zie folders in de zijbalk van mijn blog - je kunt ze online inzien!). Alleen deze maand geldt dit nog, dus profiteer ervan zolang het nog kan!

Dan ga ik nu snel werken en dan vanavond een feestje vieren. Vanmiddag heb ik namelijk vaccinatiemiddag op mijn werk. Lees een sporthal voor zenuwachtige tienermeisjes en 9 -jarigen, die voor een prik langs komen, waarbij ik de administratie doe deze keer, dus lekker veel praten in een rumoerige zaal. Tel uit je winst. Vanavond ben ik versleten, maar dan vieren we met ons gezinnetje dat Bas (mijn partner) jarig is! Is het toch nog een beetje feest.

Ik wens jullie ook een fijne woensdag!

Tot Stempels!!


Photobucket

5 opmerkingen:

Sarah zei

Helemaal mooi vind ik hem !
Ik word er blij van !
Liefs Sarah

angeleef zei

Heerlijk frisse kleurtjes. Je ziet het meer en meer van die 'tagkaartjes' die je uit een zakje kan halen in plaats van uit een enveloppe. Ik dacht... Hey goed idee met die hexagon pons tot ik me bedacht dat ik die pons helemaal niet heb. Ach ja, dan kan ik het nog altijd uitsnijden met mijn Silhouette en mijn andere leuke SU spulletjes gebruiken voor de decoratie :)
Groetjes
**Evi**

Caroline van der Straaten zei

Dank je Sarah! En fijn dat jij er ook blij van wordt.:)

Caroline van der Straaten zei

Ik vind aparte kaartjes maken eigenlijk stiekem leuker Evi. ;-) Je kunt ook best een andere pons gebruiken hoor ipv de hexagon om zo'n versteviging te maken, maar in dit geval vond ik het er wel mooi bij passen. Het maakt het net even "af". ;-)

Gonne zei

Wat een beauty weer en gefeliciteerd met Bas.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: