"/""" Caro's Kaartjes: Zin in een High Tea feestje?

10 januari 2016

Zin in een High Tea feestje?Ook in 2016 organiseren Hélène en ik weer een SUper leuke en gezellige workshopdag voor scrappers en kaartenmaaksters en iedereen die van creatief bezig zijn houdt. 

Iedereen is welkom!
Geen zin om alleen te komen? Neem dan gezellig je moeder, je zus of je vriendin mee!

Ons thema voor deze workshopdag is "High tea party".
We gaan aan de slag met de prachtige op elkaar afgestemde materialen van Stampin'Up!

Wanneer is dit feestje?

Datum: zaterdag 13 februari 2016
Tijd: van 11.00 uur - 17.00 uur
Plaats: Dordrecht
Koningsstraat 290, 3319 PH Dordrecht
(Dubbelmonde Biesbosch zaal)
Prijs: € 45,00

Tijdens deze workshopdag gaan we binnen het thema High tea party aan de slag met de mooie materialen van Stampin'Up! uit de nieuwe voorjaars catalogus.

Kom alvast in lentesfeer en maak diverse gevarieerde SUper leuke projecten. Er ligt op deze dag een goed gevuld materiaal pakket op je te wachten om heerlijk mee aan de slag te gaan onder een praatje met je tafelgenoten.

Naast de diverse projecten zijn er ook inspiratietafels met leuke voorbeelden, prijzen, spelletjes en plezier. 

Voor de innerlijke mens zal ook zeker gezorgd worden in de vorm van een heerlijke lunch, koffie/thee, sap/fris en lekkers. Kortom een dag die je niet mag missen!

Wil je er zeker van zijn dat je een plaats hebt, registreer je dan snel in het google docs document, want we hebben maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FK8deBXEd3Mr-0cxQC5HUNuZcyhPAJguSsd71YNACPs/edit?usp=sharing

Wanneer je je in het google docs document hebt opgegeven, dan ben je geregistreerd. Dit betekent dat wij erop rekenen dat je echt komt. Wanneer je onverwachts niet kunt komen zullen de kosten van de workshop alsnog in rekening worden gebracht en krijg je de kit met beschrijvingen van de projecten opgestuurd (excl. verzendkosten). Je kunt er in dat geval ook voor kiezen om zelf voor vervanging te zorgen en dit aan ons door te geven.
Deze workshopdag kan doorgang vinden bij een bepaald aantal deelnemers.

Wij verzoeken alle deelnemers van deze workshopdag het bedrag afgepast mee te brengen in een dichtgeplakte envelop met naam van de deelnemer erop. Deze envelop kun je bij aankomst inleveren bij onze lieftallige assistente Kaylee. Zij zal je dan voorzien van een naamtag en dan ben je officieel van de partij.

De dag is inclusief een lekkere lunch, koffie/thee/fris en een candybar en natuurlijk voldoende materialen om alle projecten te kunnen maken. Een compleet verzorgd dagje ontspanning!

Kom jij ook naar Dordrecht op zaterdag 13 februari a.s.? En beleef een gezellige creatieve dag! Opgeven kan tot en met 29 januari a.s via het bovenstaande google docs documentje. Om je op te geven klik je simpel weg op de link. Dit gaat wat lastiger vanaf een smartphone of tablet, maar via de computer lukt het prima. Wanneer je het documentje invult worden jouw gegevens automatisch opgeslagen, dus je hoeft niets op te slaan.

Wij hebben er SUper veel zin in en kijken ernaar uit jou te zien!

Tot Stempels!

Hélène & 
Caro


Photobucket

1 opmerking:

Susie Wusie zei

Lijkt me echt super gaaf!!!! Ik ga kijken en proberen of ik erbij aanwezig kan zijn dit keer!!!

Groetjes Suus

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: