"/""" Caro's Kaartjes: verslagje On Stage Brussel

22 november 2015

verslagje On Stage Brussel


Het is alweer meer dan een week geleden dat ik samen met Mieke, Angélique en Sandra met de trein naar Brussel af ben gereisd voor een bijeenkomst met Stampin' Up! demonstratrices uit heel Europa, en zelfs een paar uit Canada, USA en Australië. Het is bijna niet te geloven, dat het pas een week geleden is, dat ik weer thuis kwam. Dit komt natuurlijk ook door het schokkende nieuws van Parijs, wat toch wel ernstig dichtbij was opeens. Wat ben ik blij dat ik nu weer thuis ben, als je het nieuws vandaag de dag volgt. Maar goed dat wij niet dit weekend in Brussel zaten. Al was het vorige week ook al eng genoeg.

Heel indrukwekkend was het, toen we op de laatste ochtend met elkaar, hand in hand 1 minuut stilte hebben gehouden voor hetgeen in Parijs was gebeurd. Wat een mooi gebaar naar alle Franse collega's toe.Met een leuke club gezellige meiden gingen we donderdagmiddag op naar het Square Centre, waar het allemaal stond te gebeuren. Helemaal hyperdepieper als een stel schoolmeiden die op schoolreisje gingen kwamen we aan bij het conventiecentrum.Eerst even een selfie maken voor in mijn Project Life boekje. En nee, toch maar geen duckface, dat laat ik graag aan de jongere generatie over.Al heel snel kwamen we gezellige Internationale collega's tegen en kon de pret beginnen!En ja hoor, we kregen de nieuwe lente/zomer catalogus!! Whahooo wat is ie leuk!!
En niet alleen de catalogus hebben we gekregen maar nog veel meer leuke nieuwe goodies.
Er was voor iedereen een Prize Patrol en natuurlijk was er ook een Oprah momentje waarbij de hele zaal werd verwend met een leuk cadeautje.'s Avonds konden Erna en ik niet wachten om de nieuwe catalogus even door te nemen.
SUperduper gaaf om als 1 van de eersten helemaal enthousiast te kunnen worden van al die mooie nieuwe producten die vanaf 5 januari a.s. verkrijgbaar zullen zijn. Vanaf 3 december a.s. kan ik catalogi bestellen, dus mocht je interesse hebben om er 1 te ontvangen, laat het me dan zeker even weten, zodat ik weet hoeveel ik ongeveer in moet slaan. Stuur een mailtje naar carooskaartjes@hotmail.nl

Iedereen die in december een bestelling plaatst zal er automatisch 1 bij de bestelling ontvangen!!

Op dag 2 waren er product showcases, waarbij een aantal nieuwe productlijnen werden gepresenteerd. Na de presentatie was er tijd en ruimte om zelf ook even wat uit te proberen met de nieuwe stempels en stansen. En dat laten wij ons natuurlijk geen 2 keer vertellen. Wat was het leuk om ook de mogelijkheid te hebben om met mijn Engelse vriendin Bekka even te kunnen stempelen. En ook met Lotte en haar Amerikaanse upline Jenna. Het was een heel internationaal gezelschap zo aan deze tafel.Ook hadden we vele fotomomentjes, waarbij gezellige foto's werden gemaakt.Van mijn upline Michelle heb ik deze mooie Kikki K boarding pass wallet gekregen. Hoe gaaf is dat?!Het was ook een leuk weerzien met Caleigh May, die ik in Orlando had ontmoet tijdens Leadership.
Je kunt wel zien dat we lol hadden.
Dit jaar niet in het zonnetje in ons 't shirt, maar met een dikke winterjas en op het verwarmd terras toch weer genoten van een heerlijk Häagen-Dazs ijsje. Dat kwam eigenlijk omdat we het toetje hadden overgeslagen bij het eten. De verleiding was gewoon te groot!
Ja, het was weer een feestje bij On Stage in Brussel. We hebben flink genoten. Het is gewoon teveel om allemaal te vertellen en te laten zien. Maar ik denk dat je met deze foto's wel een kleine indruk hebt kunnen krijgen.
Er staat straks weer een leuke periode voor de deur met allemaal nieuwe producten en leuke acties.
Maar laten we eerst nog even heerlijk van december en de kerstperiode gaan genieten.

Tot Stempels!

Photobucket

4 opmerkingen:

Miranda V zei

Leuk om te zien en te lezen!

Jantine zei

Gaaf hoor! En ik word heel nieuwsgierig naar de nieuwe catalogus van al die enthousiaste berichten!
Groetjes
Jantine

Eveline zei

Wat hebben jullie het leuk gehad. Ik heb genoten van alle foto's die langskwamen op Facebook. Maar had graag samen met jullie in Brussel willen zijn.

barb mann zei

All your pictures are so cute Caro! Thanks for sharing. You are an amazing SU demonstrator!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: