16 november 2015

SUper aanbiedingen! Zorg dat je ze niet mist...


Zo, we zijn weer thuis uit Brussel (daarover later deze week meer) en zijn thuisgekomen met een vetgave actie.

Stampin' Up! heeft deze week namelijk een SUper aanbieding voor je! 

Zij hebben namelijk een aantal stempelsets geselecteerd waarop je tot en met 20 november a.s. 20% korting krijgt. Hoe gaaf is dat?! Hieronder zie je om welke stempelsets het gaat.

Voor alle duidelijkheid even wat terminologie uitleg:
W = woodmount (stempels op hout)
C = clearmount (stempels op EZ foam)
P = Photopolymer (wat jij waarschijnlijk kent als clearstempels)

De prijzen staan erbij in Euro's en in Engelse ponden, dus let even goed op dat je de goede valuta bekijkt.

Wanneer je onderstaande plaatjes te onduidelijk vindt, klik dan op bovenstaand plaatje, dan zal er een bestand openen, waarbij het duidelijker is.
 
Naast de 20% kortingsactie heeft Stampin' Up! ook meteen alle stempelsets en overige producten,  die niet mee overgaan naar de nieuwe jaarcatalogus voor je op een rijtje gezet. Deze producten zijn nog uitsluitend verkrijgbaar tot en met 4 januari 2016, zolang de voorraad strekt. Zorg dus dat je niet misgrijpt als er een set tussenstaat die je graag wilt hebben. Wanneer je op het onderstaande plaatje klikt, dan opent het bestand met de producten en kun je op je gemak kijken wat er nog op je verlanglijstje stond.
A.s. donderdag verzamel ik weer bestellingen. Wanneer je voor donderdagavond 19.00 uur je bestelling doorgeeft via carooskaartjes@hotmail.nl  kun je meeliften. 

Uiteraard kun je ook op een door jou gewenst moment een bestelling plaatsen. Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten binnen Nederland GRATIS! en wordt het bij je thuis afgeleverd.

Heb je het allemaal liever zelf in de hand en heb je een credit card, dan kun je ook gebruik maken van mijn online Stampin' Up! shop
Tot Stempels!

Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!