"/""" Caro's Kaartjes: Magic of the Season kerst evenement

Pagina's

4 oktober 2015

Magic of the Season kerst evenement

Hoi hoi,


Gisteren was het dan eindelijk zover, want na weken van voorbereiden stonden Hélène en ik stonden te springen om het "Magic of the Season" kerst event in Dordrecht te openen. 
Voor dit kerst event hadden we 4 leuke projecten voorbereid en alles in de kleuren kraft, zwart, wit en goud. Zo hadden we een doosje met 8 kaartjes, een layout, een mini treat bag en een mini album..... voor ieder wat wils dus! :-)


Voor iedereen was een workshop pakket met mooie materialen en ook de tafels waren in dezelfde kleuren aangekleed als de projecten. In het midden van de zaal hadden we een grote materialen tafelgecreëerd, zodat iedereen goed te ruimte had om te stempelen, stansen en ponsen.


Naast creatief bezig zijn houden Hélène en ik ook beide van lekker eten én het klaarmaken daarvan. Dat wilde we met de lunch graag laten zien. Zo stond er een heerlijkekoolsalade met kip, kippesto pasta, een lekkere courgette frittata, quiche én vers gebakken brood. Henrike had voor de gelegenheid een heerlijke eiersalade klaargemaakt, die al snel op was! :-)Onze workshoppers kwamen deze keer uit alle delen van het land. Zo kwamen er 2 dames uit Zwolle,  was Limburg goed vertegenwoordigd, werd er vanuit Zeeland naar Dordrecht gereden én mochten we ook een paar Belgische dames welkom heten.

Wat zijn we verwend door onze workshopgasten. Mooie fleurige bloemetjes, leuke en lekkere zelfgemaakte cadeautjes, ja echt een feestje. Het leek wel of we jarig waren, zo leuk!


We hebben gedurende de dag een gezellig tassenspel gespeeld en Claudia was de grote winnaar, want zij had de meeste items waarnaar wij op zoek waren in haar tas! Wow, Van harte gefeliciteerd Claudia!!

Heidi had ook prijs, want zij had de afwijkende envelop getrokken.
Caroline had een troostprijsjeen Kety ging er met onze hoofdprijs vandoor, een heuse BIG SHOT!
Heel veel plezier met jullie prijsjes dames!

Zoals je wel kunt lezen hebben we weer een fantastische dag gehad vol creatief plezier!
De volgende zit alweer in de pen. 
Hierover zullen we zeer waarschijnlijk vrijdag meer informatie hebben.
We hebben in ieder geval 28 november als datum geprikt.
Kom jij dan ook?

Tot Stempels!


Photobucket

3 opmerkingen:

Jantine zei

Ziet er heel gaaf uit, Caro. Fijn dat het zo'n geslaagde dag was!
Groetjes
Jantine

wilma's warm wishes zei

Wat ziet dat erg gezellig; lekker en mooi uit allemaal!
En wat lees ik nu; dames uit Zwolle? Had ik zo mee kunnen tuffen. ;)
't Is gek , maar ik ken eigenlijk maar 2 dames in mijn stad die ook kaarten maken... Waar zitten die anderen toch allemaal , hahaha.

Michelle Last zei

WOW you put me to shame if you have already project life'd your photos from your event! It looked like you had an amazing time, wish I could have joined you x

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: