"/""" Caro's Kaartjes: Festive Flower Builder pons

25 oktober 2015

Festive Flower Builder pons
Heb jij de festive flower builder pons al gespot? Deze pons staat nu helemaal bovenaan mijn verlanglijstje! Zeker nu ik er wat waanzinnige creaties mee heb gezien.
In het bovenstaande filmpje wordt geshowd hoe je deze pons kunt gebruiken. En hoe gaaf is het, dat er ook een bijpassende stempelset bij is en dat dit alles in een bundle verkrijgbaar is.
Voor de bundles van Stampin' Up! geldt,  dat je 15% voordeliger uit bent dan wanneer je e.e.a. los zou aanschaffen.

Aangezien ik deze fantastische set zelf nog niet bezit, heb ik voor jullie een aantal van mijn favoriete creaties van mijn collega's gespot op Pinterest en deze wil ik graag met jullie delen.


Foto van Pinterest - gemaakt door Michelle Last

De eerste is van mijn upline Michelle Last. Zij heeft dit leuke katoenen zakje bestempeld met de stempelset en een deel van de festive flower builder pons gebruikt om uit rood glimmer papier een mooie accessoire voor aan het zakje te maken. Deze stoffen zakjes zijn overigens ook te koop bij Stampin' Up! en heten Mini Muslin bags. Je krijgt er 8 voor €12,25.


Foto van Pinterest - kaart gemaakt door Bibi Cameron


De tweede creatie die ik voor jullie heb uitgekozen is van mijn Engelse collega Bibi Cameron.
Een mooie, strakke kerstkaart met een watercolor achtergrond. Een erg leuke combinatie met het 3-d effect van de bloem vind ik.


Met dank aan Heike voor de foto!

En wat mij echt over de streep trok voor deze pons waren deze witte varianten van mijn Duitse collega Heike. Toen ik deze op Instagram zag, was het meteen een WOW!

Ja deze set komt met stip op nummer 1 binnen deze week bij Caro. 
Die witte bloemen wil ik wel op mijn kersttafel bij het kerstdiner! Dat staat toch chique de Paris.

Moet jij nog aan je kerstkaarten beginnen en ben je net zo enthousiast geworden over deze set als ik?
Op 30 oktober a.s. ga ik deze set en nog wat andere leukigheden van Stampin' Up! bestellen. Mocht je mee willen liften met jouw bestelling, stuur me dan een mailtje via carooskaartjes@hotmail.nl


Tot Stempels!

Photobucket

1 opmerking:

Ms zei

I have this punch and have made several cards using it but when I saw the white poinsettia that your friend made, I MUST try that..... I loved all the projects you have shared today....

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: