"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! All boxed up

14 september 2015

Stampin' Up! All boxed up


www.carooskaartjes.blogspot.nl,  carooskaartjes@hotmail.nl

Soms heb je van die dagen dat je nog even snel een klein cadeautje of een leuke geldverpakking nodig hebt. Gisteren had ik zo'n dag! Mijn vriendin vierde de verjaardagen van haar kids en voor haar jongens had ik eigenlijk nog een kaart willen maken, maar dat was er niet helemaal van gekomen door alle voorbereidingen voor de teamdag. Maar toen bedacht ik me opeens dat ik de All Boxed Up kit van Stampin' Up! nog had liggen, waar ik wel vrij snel een leuk cadeautje mee kon maken.
En zo gezegd, zo gedaan. Ik had niet verwacht dat het zo makkelijk was! Alles wat ik nodig had zat in de kit, op de stempels en inkt na. Dit kun je natuurlijk na eigen smaak toevoegen. En dat heb ik dan ook gedaan. Er is een speciale stempelset bij deze kit, maar ik vond in dit geval de Happy Birthday uit de Tin of Cards stempelset leuker, dus heb ik die erbij gepakt. Natuurlijk wilde ik er ook mijn eigen schwung aangeven en daarom heb ik de doosjes nog even door een embossingmal geslingerd en heb ik wat bijpassende zilveren sterretjes toegevoegd. Tsjonge, ik werd vandaag echt helemaal blij van deze kit!Je kunt de doosjes natuurlijk zo maken zoals in het filmpje, maar ik ben graag dwars en doe er mijn eigen ding mee. En dat kan dus ook makkelijk! Dan krijg je toch weer een iets ander resultaat.
Deze kit kost €17,00 en je krijg genoeg materiaal om 10 doosjes leuk aan te kunnen kleden.


www.carooskaartjes.blogspot.nl, carooskaartjes@hotmail.nl

Ook voor Gio's vriendin Isaura moest natuurlijk zo'n leuk doosje worden gemaakt. Ik kan natuurlijk niet met 2 van die doosjes voor haar broers aankomen en dan voor haar geen doosje maken. We hadden dan wel een cadeautje, maar toch.... Dus voor haar een doosje met chocolaatjes gemaakt, met olifant! Ze vond namelijk de pillowbox met olifant, die ik van de week liet zien zo leuk.
Helaas dus geen pillowbox, maar wel dit leuke doosje MET olifant! 

Ook dit doosje heb ik weer door de bigshot gehaald met een embossingfolder. Dat geeft net even een extra leuk effect. 

Ik moet zeggen dat ik deze kit in het echt veel leuker vind dan op het plaatje. Wanneer je nu denkt, dat is handig! Ik wil ook wel zo'n kit, laat het me dan gerust even weten en stuur me een mailtje. (carooskaartjes@hotmail.nl). Op 19 september a.s. verzamel ik weer bestellingen en omdat ik deze week jarig ben heb ik een leuke verrassing te verloten. Hierover later meer!

Tot Stempels!


Photobucket

1 opmerking:

Mariƫtte zei

Leuke kit is dit. Je hebt er iets moois weer van gemaakt. Groetjes Mariette p.s. Heb je nog mijn labeltje ontvangen?

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: