"/""" Caro's Kaartjes

4 september 2015Kom jij ook naar ons kerst event in Dordrecht?

Magic of the Season Evenement
Datum: 3 oktober 2015
Tijd: van 11.00 uur - 17.00 uur
Plaats: Dordrecht
Koningsstraat 290, 3319 PH Dordrecht
(Dubbelmonde ­ Biesbosch zaal)
Prijs: €40,00

Tijdens deze kerst workshopdag gaan we binnen dit thema aan de slag met de mooie Stampin' Up! materialen uit de nieuwe herfst/winter catalogus.

Kom alvast de kerstsfeer opsnuiven en maak 4 gevarieerde SUper leuke kerstprojecten. Er ligt op deze dag een goed gevuld materiaal pakket op je te wachten om heerlijk mee aan de slag te gaan onder een praatje met je tafelgenoten.

Iedereen die graag creatief bezig is met papier, mooi design papier, inkt en embellishments, is van harte welkom! Wil je niet alleen komen? Neem dan gezellig je moeder, je zus of je vriendin mee!

Naast de diverse projecten zijn er ook inspiratietafels met leuke voorbeelden, prijzen, spelletjes en plezier. Voor de innerlijke mens zal gezorgd worden in de vorm van een heerlijke lunch, koffie/thee, sap/fris en lekkers. Kortom een dag die je niet mag missen! 

Om je te registreren voor deelname klik je {HIER} en vul je het document in.
Lukt het niet om het document in te vullen en wil je wel graag komen? Stuur me dan gerust een mailtje. (carooskaartjes@hotmail.nl)

Betaling is ter plaatse in een gesloten envelop met je naam erop. Registreren is deelnemen. 
Kun je onverwacht toch niet komen? Dan wordt de workshop alsnog in rekening gebracht en krijg je hiervoor de kit thuis gestuurd (verzendkosten zullen ook worden berekend). Dit in verband met de gemaakte kosten voor het bestellen van alle materialen. Je kunt er ook voor kiezen om vervanging voor jouw plekje te zoeken. 

Wij hebben er zin in en hopen jou te zien!

Tot Stempels!

Caro  &  Hélène


Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: