"/""" Caro's Kaartjes: 's Zomers Stempelfestijn

Pagina's

12 juli 2015

's Zomers StempelfestijnEen week of 2 geleden organiseerde ik samen met Hélène een creatieve dag speciaal voor collega demonstratices en gisteren deden we deze dag nog eens dunnetjes tijdens het 's Zomers Stempelfestijn. Deze keer kon iedereen deelnenemen, demo of niet.

We hebben een aantal projectjes gemaakt in de kleuren Kraft, whisper white (wit), Calypso Coral (oranje/rood), Crushed Curry (geel) en Pool Party (blauw). Hierboven op de foto zie je een aantal van deze projectjes. 
We hadden ook voor iedereen een klein cadeautje in de vorm van een mini tasje met daarin een rolletje washi tape (zie links boven op de foto hierboven).

Voor deze workshop hebben we gekozen om te werken met de stempelset Sprinkles of Life. Van deze stempelset gaat een deel van de opbrengst naar het Ronald Mc Donald fonds. En wat hierbij goed om te weten is, dat het geld van alle verkochte sets in Nederland naar het Nederlandse Ronald Mc Donald fonds gaat. Zo komt het geld goed terecht bij de Nederlandse Ronald Mc Donald huizen.
Het is een leuke set en je steunt er ook nog een goed doel mee! 

 

Er werd hard doorgewerkt, maar er was ook tijd voor een kletspraatje en gezelligheid!Hélène had overheerlijke muffins gebakken en natuurlijk was er ook wat lekkers te snoepen, maar ook wat gezonds.Tussen de middag werd er even gepauzeerd met lekkere broodjes en een overheerlijke salade met eigen gemaakte dressing! We hadden ook een loterijtje en Dieke was één van de gelukkige winnaars.
Natuurlijk hadden we ook nog een aantal leuke voorbeelden van andere projecten meegenomen en 2 showtafels gemaakt voor wat extra inspiratie.

Al met al was het een zeer geslaagde dag, waarbij de deelnemers lekker fanatiek bezig waren.
Op een enkeling na had iedereen de projecten af toen het tijd was om weer naar huis te gaan. WOW!
Dat krijg ik zelf bijna nooit voor elkaar. 


Het was een feestje om deze dag en de demodag te mogen verzorgen samen met Hélène.
Wat hebben wij er een plezier in gehad. Wij hopen dat jullie ook zo genoten hebben!

Graag tot een volgend evenement!

Tot Stempels!Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: