"/""" Caro's Kaartjes: Reisje naar Madeira - dag 1

23 juni 2015

Reisje naar Madeira - dag 1

Brrrr wat is het hier koud! Zeker als je net terug bent van vakantie alwaar het ongeveer 30 graden was. Afgelopen week heb ik samen met Bas en een aantal Europese demonstratices met aanhang door mogen brengen op het mooie eiland Madeira. Ja, ik weet het, ik ben een bofbibs! Ik ben dan ook mijn trouwe klanten en mijn geweldige team zeer dankbaar, dat ik deze reis heb mogen beleven. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn.
Een dikke DANK JE WEL!

Op woensdag 17 juni 2015 reisden we in alle vroegte al af naar Schiphol. Het was nog even zoeken naar de Parking waar we onze auto hadden geparkeerd, maar gelukkig was deze toch snel gevonden en stond de auto veilig op zijn plekje voor de komende week. We hadden thuis al ingecheckt, dus we hoefden alleen nog de koffers in te checken en het avontuur kon beginnen....


Het was echt vroeg en we zagen het zonnetje langzaam opkomen in het vliegtuig.


Zo vroeg dat de wallen bijna op mijn enkels hingen, maar dat mocht de pret niet drukken! Eenmaal in het wisten we al snel, dat we het hier best uit zouden houden en even lekker zouden kunnen relaxen. Daar is met zulk uitzicht verder weinig voor nodig.'s Avonds was er een welkomstdiner op het terras van het hotel.


 

De tafels waren allemaal prachtig wit gedekt.Met een kleine touch in de nieuwe in Color kleur Watermelon wonder.
Helemaal chique met een echt menu.Mooie, fleurige tafeldecoratie en een uitgebreid buffet waar van alles te kiezen viel. Van alles een klein beetje dan maar, want kiezen was best lastig. En dan heb ik nog niet eens alles gekozen,  kun je nagaan.


Nog lastiger wat het kiezen bij het toetjes buffet! Alles was gewoon te lekker!


Na het diner meteen maar even een groepsfotootje maken van de Nederlandse delegatie.
Helaas was mijn fototoestel net voor dit reisje gesneuveld, dus ik heb alle foto's met mijn mobiel gemaakt, wat niet altijd even goede kwaliteit foto's heeft afgeleverd. Maar gelukkig mocht ik ook een aantal foto's van collega's "lenen", waarvoor hartstikke veel dank!Natuurlijk werd er ook nog even nageborreld! En het was nog best lang gezellig...


Eenmaal terug op de kamer vonden wij vanaf het balkon een romantische view!

Het was me het dagje wel...morgen meer verhalen...ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn reisverslagjes te lezen. 

Tot Stempels!


Photobucket

1 opmerking:

Eveline zei

Het is je van harte gegund, zo'n reisje. Je ben teen prima Upline. Ik ben blij dat ik bij jouw in het team zit.
Eveline.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: