"/""" Caro's Kaartjes: Demo Dag in Dordrecht

29 juni 2015

Demo Dag in Dordrecht


Ja, ja, ik weet het, ik loop zwaar achter met bloggen over het reisje naar Madeira, maar ik ben ook zo druk bezig geweest de afgelopen week met alle voorbereidingen voor de Demo Dag die afgelopen weekend plaats vond in Dordrecht.

Het begon als een spontaan idee tijdens een dagje knutselen bij Hélène en het groeide uit tot een onwijs gezellige dag met meer dan 50 leuke collega's. 

Hieronder een impressie van de dag...


Hélène en ik hadden voor alle deelnemers een pakket gemaakt met alle benodigde materialen + een gezellig extraatje in de vorm van een minitasje met een rolletje washitape erin. 


De tafels hebben we voorzien van gezellige emmertjes waarin allerhande plaksels en bling bling voor gebruik klaar stonden.


Voor degene die niet alle materialen mee hadden kunnen nemen hadden we een "leen" tafel gemaakt.Kaylee, de dochter van Hélène had zich aangeboden als gastvrouw en zij heeft iedereen namens on welkom geheten en voorzien van een naambadge.We begonnen met een Catalogus Quiz om de kennis van de nieuwe catalogus een beetje te testen ;-). Het was grappig om te zien dat sommigen heel enthousiast en fanatiek te werk gingen. Zie hier de trotse winnaars Anneke en Diana! Hartstikke goed gedaan dames!!Na de quiz werd er al snel hard doorgewerkt, want er waren 4 projecten om af te maken vandaag.Er werd ook druk geprikt, wat sommigen hebben overgeslagen, omdat ze te druk zaten te kletsen. ;-)
Ik zal geen namen noemen Kety! :)
Een aantal dames heeft ook nog kunnen genieten van het mooie park, wat aan deze locatie was gelegen. Er kwam een os samen met zijn maatje (niet op deze foto) even polshoogte nemen wat er allemaal gaande was.


Iedereen had iets meegenomen voor de lunch en zo hadden we een hoop verschillende lekkere hapjes!

Ook het toetjesbuffet was niet vergeten! Laura bracht zelfs een heuse Stampin' Up! taart voor ons mee. Wat een SUper leuke verrassing!!Als één van de inspiratietafels had ik mijn swaps van Madeira meegenomen.


Sharon had iets speciaals bij zich. Zij maakt een soort kistjes van cardstock om te vroeg overleden kindjes in te kunnen begraven of cremeren. Sharon vertelde, dat voor deze kindjes geen kistjes bestaan en daarom is zij ze speciaal gaan maken, want deze kindjes verdienen natuurlijk een mooi afscheid. Het is allemaal al verdrietig genoeg.
Sandra heeft erg haar best gedaan om ons te laten zien wat er zoal mogelijk is met Project Life op haar Project Life inspiratie tafel. Ze had onwijs leuke voorbeelden mee genomen!
Ook Erna had aangeboden een inspiratie tafel te maken. Wanneer je Erna vraagt om een WOW inspiratietafel, dan krijg je die ook! Zij had een SUper gave vlinder inspiratietafel gemaakt. Echt helemaal te leuk! 

Hieronder nog een aantal impressiefoto's van deze dag...


Al met al was het naar mijn idee een hele geslaagde, gezellige, ontspannen en creatieve dag!
Er werd lekker met elkaar gekletst en gelachen.
Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar! Wat jullie?

Dank aan alle deelnemers voor hun gezelligheid en de overheerlijke lunch!

Dank ook aan Sandra, Cuny en Lida voor de foto's.

Graag wil ik Erna en Sandra nog even speciaal bedanken voor de geweldige inspiratietafels die zij hebben verzorgd, Laura voor de overheerlijke taart. En dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van de lieve dochters van Hélène en haar geweldige vader. Een DIKKE DANK JULLIE WEL!

Op 11 juli a.s. gaan wij de projecten van deze dag nog eens maken met een aantal leuke mensen. Wil jij ook komen? Geef het dan voor a.s. woensdag 20.00 uur nog even door!


Tot Stempels!

Photobucket

3 opmerkingen:

Yvon Van H zei

Super, om zo toch een klein beetje mee te mogen genieten.
Meiden wat hebben jullie dit zo te zien onwijs goed georganiseerd, top

Mooie rojecten gemaakt, tafels, kortom ziet er geslaagd uit.

Groetjes Yvon

Sandra Korten zei

Met heel veel liefde gedaan, meis! Het was een super leuke dag! Jullie ook bedankt voor de mooie projecten! Top.

groetjes,
Sandra :)

Erna Logtenberg zei

Het was ook erg gezellig en graag gedaan natuurlijk, die vlinder tafel! Jullie ook bedankt voor alles, was super! Xx Erna

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: