"/""" Caro's Kaartjes: Aanbiedingen in opkomst!

30 juni 2015

Aanbiedingen in opkomst!


Voordat ik jullie een paar creaties toon, wil ik jullie graag eerst wijzen op het feit dat morgen het CLEARANCE RACK (oftewel DE KOOPJESHOEK) wordt aangevuld en dat de WEKELIJKSE AANBIEDINGEN morgen nog gunstiger zijn en meer producten bevatten. Hoe gaaf is dat?!

De producten in de CLEARANCE RACK (KOOPJESHOEK) zullen met kortingen tot wel 60% verkrijgbaar zijn. En de WEKELIJKSE AANBIEDINGEN zijn deze week niet met de gebruikelijk 25% korting verkrijgbaar, maar met 30% korting!

Er valt dus heel wat te besparen deze week! MAAR....opgelet, want wees er snel bij, aangezien hier het OP = OP beleid van toepassing is. En dat geldt ook voor de WEKELIJKSE AANBIEDINGEN deze keer. In juli geldt voor deze bijzonder gunstige aanbiedingen dat er een bepaalde voorraad is voor deze aanbiedingen en wanneer deze op is, kan men de producten alleen nog via de reguliere prijs aanschaffen. Het is dus zaak er tijdig bij te zijn!

Mail mij dus snel jouw wensen door, zodat ik zo snel mogelijk alles in orde kan maken.
Of bestel direct via mijn webwinkel. Heb je geen creditcard en wil je wel graag via mijn webwinkel bestellen? Geef dan je bestelling aan mij door en ik regel het voor je! Vanaf €60 zal ik de verzendkosten voor mijn rekening nemen.

Wanneer je via mijn webwinkel bestelt, wil ik je vragen om de volgende hostess code te gebruiken, zodat jouw bestelling bij de credits geteld kunnen worden. Het is zonde als dit verloren gaat. 
De hostesscode voor deze bestelronde is: GH9E4CEP

Heb je nog vragen dan hoor ik dat graag. Stuur me gerust een mailtje: carooskaartjes@hotmail.nl

Zo en dan na deze fijne dienstmededeling, waar ik toch wel blij van word laat ik jullie graag nog een creatieve uitspatting zien.

Made by Caro juni 2015

Made by Caro juni 2015

Het zijn 2 snelle kaartjes die ik laatst heb gemaakt met de Writing Notes achtergrond stempel en de Watercolor Words stempelset. Een prima combinatie als je het mij vraagt. Wat vinden jullie ervan??


Tot Stempels!

Photobucket

2 opmerkingen:

Mariken zei

Snelle kaartjes...en heel leuk!!

Miranda V zei

Hele leuke kaartjes! Super leuk in hun eenvoud en leuke kleurencombinatie!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: