"/""" Caro's Kaartjes: You Can Create It NL #4

Pagina's

1 mei 2015

You Can Create It NL #4





Vandaag mag ik jullie de creaties van alweer de 4e YCCI verrassingsenvelop laten zien. Hoe gaaf is dat?! Ik ben echt super enthousiast over de materialen die wij deze maand in het pakketje mochten versturen.

De materialen die deze maand in het Internationale You Can Create It verrassingspakketje zaten zijn:

- 4" x 6" Something Borrowed Designer Series Paper
- 1/4 A4 Sahara Sand Cardstock 
- 1 Something Borrowed Embellishments
- een strookje Whisper White Cardstock geponst met de Hearts Border Punch






Het Something borrowed papier is prachtig! Zeker in combinatie met het chique embellishment en de witte hartjesrand is het een romantisch geheel.

Aangezien ik wat krap in de tijd zat, heb ik er voor iedereen ipv een kaartje nog een stukje mooi stukje lint bij gestopt als bedankje. Dit lint past ook mooi bij het geheel van dit pakket.

Wist je dat dit papier nog tot 2 juni verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt? Dus mocht je vandaag door al deze creaties helemaal enthousiast zijn geworden, sla dan nog snel even je slag, voordat het niet meer te verkrijgen is en je spijt hebt.




Inge heeft er weer een feestje van gemaakt deze keer. Kijk eens wat een schitterend leuk doosje! Het glimmer papier maakt het nog iets specialer. En een mooi klein kleur accentje geeft net even wat extra's.



Zelf was ik zo enthousiast bezig dat ik niet 1 maar 3 projecten heb gemaakt met het pakketje van deze maand. Als eerste heb ik een klein doosje gemaakt waar 5 rolo's inpassen. Door het lint kun je het doosje makkelijker uit het omhulsel schuiven.
Daarna ben ik aan het passen en meten gegaan om uit een kaartbasis een geld- of cadeaukaartenvelopje te maken. En als laatste heb ik nog een aantal leuke kleine doosjes gemaakt waarin een bonbonnetje, een klein zeepje of een ander klein leukigheidje past. 


Op alle 3 de projecten heb ik met de pansy pons witte bloemen gemaakt en hierop de something borrowed embellishments verwerkt. Ik vond dat een leuk effect geven.


En dan is het nu tijd voor de creaties van alle deelnemers. Oh, oh, wat zijn er weer een boel geweldig gave inzendingen! Heel hartelijk dank hiervoor en voor het mee doen. Wij zijn echt blij verrast dat er zo enthousiast gereageerd en mee gedaan wordt. 


Gezien het aantal inzendingen heb ik weer een aantal collages gemaakt. Hieronder zie je de collages met de namen van de makers van de kaarten eronder. Sommigen hebben ook een linkje naar het blog, de facebookpagina of pinterest van de desbetreffende maakster, alwaar je de desbetreffende kaart nog eens goed kunt bekijken. Zie jij de foto van jouw inzending er niet tussenstaan en heb je deze wel op tijd ingestuurd? Geef dan nog even een mailtje, dan kan ik het alsnog in orde maken.




Rechts boven: Adriana de Leeuw
Rechts onder: Annette Koolmees



Links boven 1 en 2: Henny Bakker
Links 3: Dagmar Verveer
Links 4: Ellen Schuemie
Midden boven & Mid mid: Evy Goyens
Midden onder: Ingrid Reyners
Rechts boven: Diana van Halm
Rechts onder: Ingeborg Renzen



Links boven: Colien Duister
Links onder: Ilona de Bont
Midden boven: Connie Schouten 
Midden onder + links onder: Hillie de Boer
Rechts boven: Elly Vitullo



Links: Marja Kenter



Links boven: Ria Hengeveld
Links midden: Mary Kouwenberg
Links onder: Nelly Groenenberg
Rechts boven: Jantine de Ronde
Rechts midden: Ella en Marjan Schippers
Rechts onder: Sylvia Ploeg







Links boven: Ina de Graaff
Rechts boven: Ingrid Ottens
Links onder: Josette van der Knaap
Rechts onder: Lian Gerrits










Midden boven: Eveline van Heijst
Midden onder: Xandra van der Hoeven
Links boven: Iris Hagen
Links onder: Petra Timmer



                                JosĂ© BruĂȘns


Dit waren alle inzendingen van deze maand.  Zeg nu zelf...wat een boel gave inspiratie weer met dezelfde materialen, niet waar?! Echt geweldig om te zien dat iedereen weer iets maakt in geheel eigen stijl.

Op het blog van Inge kun je vandaag het oproepje voor volgende maand lezen. Zorg dat je je op tijd opgeeft, dan kun je in mei ook meedoen! Het belooft weer een feestje te worden.


Tot Stempels!


Photobucket

7 opmerkingen:

Colien zei

Superleuk al die collages! Wat een diversiteit met dezelfde materialen, echt gaaf!
grtz.Colien

SoStampFul zei

Wat ziet het er allemaal weer geweldig divers uit. Dankjewel voor het plaatsen, groetjes Tryntsje

Sarah zei

Mooi allemaal ! Liefs ☆ Sarah ☆

Miranda V zei

Wat een feest, deze post! Ik vind jouw bijdrage super leuk. Wat ben je lekker bezig geweest met maar liefst drie creaties. Mooie, chique doosjes zijn het, mooi ook met de roze accenten er bij. En wat slim hoe je het lint hebt verwerkt op het doosje! De bijdragen van de deelnemers zijn ook weer heerlijk gevarieerd, erg leuk!

scrappingtwins zei

Wat een prachtige creaties zijn er deze keer weer gemaakt. Super!!

Groetjes de twins

Susie Wusie zei

Wauw....wat een super gave creaties!!! En leuk om te zien dat je zelf ook zo enthousiast ben Caro...maar liefst 3 creaties! Echt super gaaf!!!

Het zijn echt super veel mensen die meedoen elke keer weer! Petje af voor jullie Caro en Inge...wat een werk elke keer weer!

Kleine opmerking....mijn kaart is de linkse, die met de veertjes...en niet zoals vermeld de rechtse ;-)

Fijne dag allemaal!!!

Groetjes Suus

MarvA1ix zei

So many pretty cards. Looks like I will have to purchase another pack of Something Borrowed DSP paper.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: