"/""" Caro's Kaartjes: Stamping and Blogging schets 102

Pagina's

29 april 2015

Stamping and Blogging schets 102


Wat gaat het snel....alweer schets 102 bij Stamping and Blogging. En wat voor één! Een super leuke deze keer als je het mij vraagt. Vooral omdat rechts onder een tekstje wordt gevraagd en hiermee kun je natuurlijk helemaal leuk experimenteren en je eigen tekst maken.

Card made by Caro april 2015
For English speaking readers of my blog, the sentiment says:
True Friendship is something you cannot buy

Gisteren had ik een FaceTime gesprek met een hele lieve stempelvriendin. Deze tekst is speciaal voor haar. Wat is het toch fijn dat je door het delen van je hobby zulke leuke en lieve mensen tegenkomt, waarmee je lief en soms ook leed kunt delen. Echt bijzonder!

Zwaar geïnspireerd door mijn Stamping and Blogging collega Kerstin ben ik aan de slag gegaan met de Rotary stempel. Hiermee kun je je eigen teksten maken. Echt super leuk om te doen.
Ik heb het dit keer gecombineerd met een geprint tekstje.

Het papier voor deze kaart had ik nog op mijn bureau liggen, want ik was bezig met mijn projecten voor You Can Create It toen ik aan deze kaart begon. Tja, soms heb je ineens zo'n dag dat alles door elkaar heen loopt en dat je aan 3 dingen tegelijk bezig bent. Inmiddels is gelukkig alles netjes op tijd af. Pfjew, het is soms wel een beetje een deadline halen hoor!

Ook het randje met de geponste hartjes is een sneakpeak uit het You Can Create It verrassingspakketje. Waarom niet gebruiken als je het toch nog over hebt. 
Ik heb een nog een randje in Sahara Sand (zandkleur) en in vellum bijgemaakt en dit in verschillende maten geknipt voor een speels effect.YEAH!! ze zijn weer verkrijgbaar!! De Basic Butterfly bundle!!
Mijn absolute favoriet van de afgelopen Lente/Zomer catalogus, dus deze vlindertjes mochten niet ontbreken op de kaart van vandaag. En natuurlijk het poststempeltje, wat een heel subtiel extra elementje is.

Kortom, ik heb weer genoten van het maken van deze schets. Ik hoop dat jullie er ook mee aan de slag gaan en er een eigen draai aangeven. 
Het designteam van Stamping and Blogging heeft er zo ook hun eigen draai aan gegeven. Hop gezellig even bij ze langs om een kijkje te nemen!

Sandi MacIver - Canada    www.stampinwithsandi.ca
Amy Koenders - USA – www.stampwithAmyK.com
Michelle Last - UK– www.michellelast.co.uk
Kerstin Kreis - Germany – Scraparound.de
Claire Daly - Australia– www.clairedaly.typepad.com

Shelagh Freemantle - Canada – www.shelaghfreemantle.com
Patrice Halliday-Larsen - New Zealand – Create with Stamps.co.nz -

En dan nog even het volgende;
Vrijdag 1 mei a.s. worden de creaties van het verrassingspakketjes van You Can Create It op mijn blog geshowd. Kom je dan ook weer een kijkje nemen? Deze keer zijn er weer geweldig leuke en mooie creaties gemaakt. Wil je ook meedoen aan deze Internationale uitdaging en een verrassingspakketje voor 1 projectje in de brievenbus ontvangen? Kijk dan {HIER} voor meer informatie.


Built for Free Using: My Stampin BlogTot Stempels!


Photobucket

7 opmerkingen:

lovely things zei

.... en nu moet ik huilen! Thx lief vriendinnetje! OEHOE for JOE xxx

stampwithamyk zei

So pretty Caro! I love that background paper and your colors are so pretty!

Unknown zei

wat een schatje! ik heb laatst ook al met die woordjes zitten spelen, heb je 't gezien?? Xx

Sandi MacIver zei

wow, I love this color combo and the designer paper background you used really makes those butterflies pop, lovely card my dear friend....

Miranda V zei

Wat een super leuke kaart! Het rood kleurt prachtig bij deze kleuren. Enne, natuuuuuurlijk kom ik gluren wat iedereen heeft gemaakt voor deze editie van You Can Create it!

Shelagh Freemantle zei

OK WOW !!! Love the heart banners and all the fabulous touches here and there. Well done. Hugs from Shelagh.

Michelle Last zei

Stunning Caro, I love the heart banners and the pop of colour x

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: