"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! Retired lijsten kom morgen uit! OP=OP!!

20 april 2015

Stampin' Up! Retired lijsten kom morgen uit! OP=OP!!Morgenochtend is het zover...dan komen de retired lijsten uit!
Wat betekent dat nu?
Begin juni komt de nieuwe catalogus uit. In deze nieuwe catalogus zullen een aantal producten staan die we al kennen, maar er komen ook een groot aantal nieuwe producten in.
Om wat ruimte te maken voor deze nieuwe lichting aan producten gaan er een groot aantal producten uit de collectie. Heel jammer natuurlijk! Maar gelukkig komt er ook weer een hoop moois voor terug.

De producten die niet over gaan naar de nieuwe catalogus heeft Stampin' Up! mooi samen gevat in de retired lijsten. Bovendien worden deze producten met korting aangeboden, met kortingen tot wel 50%! Maar let op, want OP=OP!!

Wil jij morgen deze lijsten in je mail ontvangen, laat het me dan even weten en stuur me een mailtje via carooskaartjes@hotmail.nl

Morgenavond doe ik een extra verzamelbestelling voor iedereen die gebruik wil maken van deze leuke korting! Zorg ervoor dat je bestelling voor 19.00 uur 's avonds in mijn mailbox zit, dan kan hij nog mee!

Wil je niet zolang wachten en de kans lopen dat producten niet meer te verkrijgen zijn kun je ook bestellen via de Stampin' Up! webwinkel. Klik dan op het winkelwagentje in de zijbalk en je wordt meteen doorgelinkt.


Tot Stempels!

Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: