"/""" Caro's Kaartjes: Bespaar tot wel 50% op Stampin' Up! producten!

21 april 2015

Bespaar tot wel 50% op Stampin' Up! producten!


JOEHOE!! Het is zover! De lijst met producten die niet meer mee gaan naar de nieuwe catalogus is bekend gemaakt door Stampin' Up!

Deze keer heeft Stampin' Up! 1 lijst gemaakt met alle producten die eruit gaan. Ze zijn wel netjes gecategoriseerd, dus kijk goed naar de koptekstjes, dat maakt het makkelijker als je wat specifieks zoekt.

Het is een hele waslijst met kortingen tot wel 50%!
Je zou bijna denken dat er niets meer overblijft, maar gelukkig blijft er nog genoeg leuks over en komen er straks ook weer een hoop nieuwe mooie producten voor in de plaats in de nieuwe catalogus. Deze komt op 2 juni a.s. uit.
Tot die tijd blijft het mogelijk om de producten op deze lijst te bestellen, zolang de voorraad strekt.
Dus OP=OP!!
Stampin' Up! blijft de stempels produceren tot 26 mei en daarna geldt ook voor de stempels OP=OP!
Deze zullen dus iets langer voorradig zijn.

Je kunt de lijst met producten die straks niet meer verkrijgbaar zijn {HIER} vinden of klik op de bovenstaande afbeelding, dan wordt je ook automatisch doorgeschakeld naar deze lijst.

Heel veel plezier met het snuffelen in deze lijst of er wat voor je bij zit!

Vanavond is er een extra verzamelbestelling. Mocht je mee willen doen, zorg dan dat je me voor 19.00 uur gemaild hebt. Na 19.00 uur ga ik alle mails behandelen en kijken wat er besteld kan worden.
Wil je niet zo lang wachten en meer op zeker gaan, dan kun je ook via de Stampin' Up! webwinkel bestellen. Klik {HIER} of op het winkelwagentje in de zijbalk om meteen naar de webwinkel te gaan.
Betalingen hierin zijn alleen mogelijk met een credit card.

Ik zie jullie wensen graag tegemoet.

Tot Stempels!


Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: