"/""" Caro's Kaartjes: Exclusieve Project Life producten vanaf nu verkrijgbaar!

13 juni 2014

Exclusieve Project Life producten vanaf nu verkrijgbaar!

Heb jij ook nog schoenendozen vol met foto's op zolder? Of heb je misschien net een kleintje gekregen? Dan is dit iets voor jou! Met Project Life leg je je herinneringen op een eenvoudige en vrij snelle manier vast in een soort fotodagboek. Het werkt met insteekmappen waarin je je foto's kunt doen of kant en klare kaartjes, maar ook je eigen bonnetjes, tickets of andere accessoires die je bij je herinnering wilt bewaren. Stampin' Up! heeft vanaf nu een hele mooie lijn met Project Life producten speciaal voor jou!
Heb je interesse in Project Life producten stuur me dan een mailtje: 
carooskaartjes@hotmail.nl

Hieronder zie je de producten die vanaf nu alvast verkrijgbaar zijn, nog voordat de nieuwe Stampin' Up! catalogus in gaat. Wil je de producten beter zien? Bekijk dan het filmpje van Janet! De link vind je onder de lijst met producten.


Bekijk dan {dit} filmpje van Janet Wakeland! Zij laat je de producten van dichtbij zien en geeft ook tips hoe je ze kunt gebruiken (in het Engels).

Bovenstaande Project Life Producten zijn vanaf NU verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nlBen je enthousiast geworden en wil je Project Life producten bestellen? Stuur me dan een mailtje
De verzendkosten van Stampin' Up! zijn standaard €5,95.
Mocht je dichtbij wonen of een klein item bestellen dat in een brievenbusdoosje past, dan kun je ook meedoen met de verzamelbestelling, zodat je op de verzendkosten kunt besparen. De eerst volgende is op 25 juni a.s.
TOT STEMPELS!
Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: