"/""" Caro's Kaartjes: Magnolia

14 maart 2010

Magnolia

 

 

 


Een tijdje terug had ik een knutselavondje met 2 gezellige buufjes. Zij zijn allebei bezig met het inkleuren en verwerken van Magnoliastempels. Dus had ik bedacht dat ik me zou aanpassen aan hun uitspattingen en het nog eens ging proberen met die Magnolia's. Zoals jullie wellicht wel weten ben ik niet zo gek op Magnolia. Ik vind het werk wat anderen ermee maken vaak geweldig, maar ik kan mijn draai er niet erg mee vinden.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor Julia's verjaardag. Zij zit bij Roel in de klas. Ik hoop dat ze 'm leuk vond.
Ik heb de binnenkant ook versierd deze keer. Dat geeft net even een extra touch.
Ben ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden...

*** A little while ago 2 of my darling neighbours and I had a creative evening together. They are totally into Magnolia stamps. So I decided to adjust and give it another try. As you might know I am not that into Magnolia. I do like what other people make with these stamps, but I cannot find my way with them.
I made this card for Julia's birthday. She's in Roels class. Hope she liked it.
I did the inside this time as well as you can see. It gives an extra touch.
Also I am excited to find out what you think of my creation...


Stamps: Magnolia
Ink: Stazon jet black
Colored with: distress ink, SU! inks and tombowmarkers
Paper: SU DSP, My mind's eye (dacht ik)
Acc.: stickles star dust, circle scallop punch, 1.1/4" and 1.3/4" circle punch, topnote die (SU), beautiful wings embosslits, 2 sizes flower punches, sewing materials, ribbon (Euroshop), sticky diamonds

Posted by Picasa

10 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

inderdaad! het is een andere stijl dan wat we van je gewend zijn. maar je kan dit ook al zo mooi! ik vind vooral je afwerking erg mooi!
goed gedaan hoor :)

groetjes martine

*Ellen* zei

prachtig en schattig kaartje is dit hoor

Caroline zei

Ik ben niet zo'n Magnoliafan maar af en toe moet het kunnen ;-) Je kaart is prachtig en de binnenkant ook, erg leuk gedaan !

Jeanet zei

Oh, heel anders dan je andere kaarten, maar ik vind magnoliaatjes ook heel erg leuk en deze kaart is zeker ook weer heeel geslaagd!

Wilma zei

Inderdaad anders dan je andere kaarten, maar daarom niet minder mooi! Ik vind je kleurencombinatie erg mooi en ook het gebruik van de TopNote stans vind ik heel leuk toegepast!

Sandra zei

Het is wel een hartstikke leuk kaartje geworden. Ik heb zelf ook niet heel veel met Magnolia. Af en toe kleur ik er een in. Leuk gedaan met de Top note.
groetjes,
Sandra :-)

Christa zei

Kan er ook mijn draai niet helemaal mee vinden, maar jouw kaartje is hartstikke leuk! Ook de binnenkant is zo heel mooi afgewerkt!

JoanOttevanger zei

Nee maar geen SU maar wel heel leuk hoor:-))))

Marit Meijer. zei

en toch vint ik hem super! Heel anders dan ik van je gewen ben... maar toch een hele leuke uitwerking van je kaart! Mag je best vaker doen! ;)
Liefs, Marit.

i love cards zei

hoi, wat ziet het er gezellig uit op je blog. ik ben nog maar net begonnen en ben nog behoorlijk aan het zoeken hoe ik het een beetje leuk kan maken.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: