"/""" Caro's Kaartjes: Voetbalenvelopje voor cadeaubon

9 januari 2010

Voetbalenvelopje voor cadeaubon

 

Vorig weekend heb ik nog even snel een eenvoudig, maar leuk envelopje met een Intertoys cadeaubon erin gemaakt voor een verjaardag van het zoontje van mijn vriendin. Ik blijf het moeilijk vinden om voor jongens iets leuks te maken en kom toch steeds weer op VOETBAL uit, omdat dat nu eenmaal hetgeen is ze het liefste doen hier.
Het doosje is gemaakt met een patroontje van Lauren Maeder (Papertrey Ink).(Deze patroontjes zijn niet gratis!) Dit patroontje is van de cash or charge collectie.
Voor de intertoysbon moest ik wel het spleetje waar de kaart in komt ietsje ruimer snijden dan op het patroon staat aangegeven.
Ik ben vergeten om van de binnenkant een foto te maken. Wat een oen ben ik he?!

*** Last weekend I made a quick envelope with a giftcard for the birthday of my friends son. It's hard to make something nice for boys. I find myself making something with a soccertheme everytime. But that's what they do best here.
The box is a template from Lauren Maeder (Papertrey Ink). (These templates are not for free!) This envelope comes from the cash or charge collection.
I forgot to make a photo of the inside.


Stamps: TAC - just for kicx
Paper: kiwi kiss, 200 gr white copy paper
Ink: versafine onyx black
Acc: black satin ribbon from the market

Posted by Picasa

6 opmerkingen:

*Ellen* zei

whow dat is een prachtig en heel origineel vlopje

JoanOttevanger zei

Geweldig leuk geworden viel wel in de smaak zeker!

Krista Driessen zei

Leuk hoor !!!
Ik heb een award voor je, eigenlijk twee zelfs. Kiek maar wat je ermee doet, ik weet dat je eigenlijk niet meer meedoet, maar wilde ze wel sturen !

Erna zei

Gaaf!! Had ik maar een voetbal stempel oid, wil eigenlijk iets maken voor m'n neefje die woensdag 9 jaar wordt, maar heb geen geschikte spullen daarvoor, dus ik vrees dat het een gekocht kaartje gaat worden, iiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeksssss!!!!

Annemiek zei

Leuk idee. Ik moet echt eens proberen zulke dingen te onthouden voor de volgende keer als ik weer eens een bon kado doe.

Groetjes, Annemiek

Christa zei

Hij is weer hartstikke leuk! En wat dacht je van draken of robots! Vinden ze ook leuk hoor!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: