4 april 2008

ATCtjes


Van de week wilde ik graag weer eens wat maken met mijn bloemetjes van Paper Inspirations. Op de een of andere manier heb ik bij deze stempels niet zoveel inspiratie, terwijl ik het heerlijk vind om met bloemenstempels te werken. Na een beetje surfen dacht ik opeens dat ik er misschien maar eens een ATCtje mee moest maken. En zie hier! Zelf vind ik de bovenste het mooist. En jullie?

** This week I challenged myself to make something with my flowerstamps of Paper Inspirations. Somehow I haven't got a lot of inspiration when I want to use these stamps, while I love to work with flowerstamps. After surfing on the internet I thought I should try to make some ATC's. And here is the result! I like the upper one best. And you?

Stamps:

* Paper Inspirations

Ink:

* Adirondack butterscotch, caramel, terra cotta, espresso, lettuce

* Colorbox dark brown chalk

* Ecoline (background)5 opmerkingen:

 1. Mooie kleurencombinatie heb je gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, mooooi ! Ook ik vind de bovenste erg mooi !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! De bovenste is ook mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allebei mooi, hoor! Ze zijn anders, maar wel heel geslaagd. Gebruik die stempels maar wat vaker, en wie weet heb je wel eens zin om te ruilen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, speciaal die bovenste. Wat een mooie ATC > ruilen??
  Gr. @nneke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!