"/""" Caro's Kaartjes: Art Specially dag 6 april 2008

6 april 2008

Art Specially dag 6 april 2008

Vandaag heb ik een heerlijke dag gehad in Zeist tussen allemaal fantastische stempelkramen. Hoezo wordt je daar hebberig van? Ik heb me gelukkig nog een beetje in kunnen houden.
Verder nog gezelllig gekletst met een aantal mensen die ik alleen kende van het heen en weer mailen. Leuk om nu eens het gezicht achter de mails te zien.

** Today I went to the Art Specially day at Zeist. It was a wonderful to be surrounded by all these stamps. You want to have them all! Luckily I could control myself. Furthermore it was a pleasure to meet the people I only knew by email. So nice to see the faces behind the emails for once.

De buit/what I bought:6 opmerkingen:

Godelieve zei

Leuke buit!! Het was super op het event he?
Misschien vinden we elkaar de volgende keer?

Christine zei

Tja, zoveel mensen en daar iemand terug vinden... moeilijker dan die éne stempel te vinden hé?
Maar het was er super tof om tussen al die gelijk gestemden toch nog enkele bekenden tegen het lijf te lopen en zoveel leuke stempels te kunnen kopen.
Ik zie uit naar wat jij er allemaal mee gaat maken!

Caroline van Scrap2be zei

Hihi, jij hebt je inderdaad goed weten te beheersen, je wil niet weten wat ik allemaal heb ingeslagen!

Christa zei

Zo he, jij hebt je netjes gedragen! Veel plezier met je nieuwe spullen!

annanelscreatieveweblog.blogspot.com zei

Hoi Caro, dat is een tijd geleden, 6 oktober 2006. Ik heb het laatste event van 6 april in mijn geheugen gegrift staan. Wat een belevenis om daar te zijn..... en ik zal ook niet vertellen wat mijn buit was... ben de hele maand al blut (en dat zegt genoeg, denk ik)
@nneke

Agitte Huberts zei

Hallo Caroline ik kwam je per toeval tegen en las dit bericht over de beurs, leuk om te lezen, nu heb ik een vraagje zit je wel eens op hyves? zo ja zou je het dan leuk vinden om lid te worden om van www.artspecially.hyves.nl dit is een vrienden groep van de art specially en hier wordt je met alles op de hoogte gehouden wat betreft het blad en de beurs ook houden we leuke verlotingen als je daar een berichtje achterlaat op "hoe kom je hier terecht" doe je gelijk met alle verlotingen mee. Ook delen we onze stempelhobby met elkaar. Wie weet kom ik je daar weer tegen.
Groetjes Agitte www.creagits.nl

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: