"/""" Caro's Kaartjes: Fleurige Slimline Kaart

Pagina's

11 september 2022

Fleurige Slimline Kaart

Stampin' Up! - Hues of Happiness - Happiness Abounds - Caro's Kaartjes

Hallo!
Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
Vandaag heb ik een lekker fleurige slimline kaart voor je in de aanbieding.

Stampin' Up! - Hues of Happiness - Happiness Abounds - Caro's Kaartjes

Deze kaart is gemaakt met het HAPPINESS ABOUNDS PRODUCTPAKKET uit de Hues of Happiness lijn van Stampin' Up!

Met de prachtig gedetailleerde stans kun je een mooie achtergrond maken. Deze stans komt uit het HAPPINESS ABOUNDS PRODUCTPAKKET.

De bloemen heb ik met een AQUARELPENSEEL van Stampin' Up! ingekleurd. Heerlijk om even te aquarellen. Ik ben er niet zo goed in en doe eigenlijk maar wat, maar het is wel een lekker ontspannend werkje.

Stampin' Up! - Hues of Happiness - Happiness Abounds - Caro's Kaartjes

De maat van de slimline kaart is 9.5 x 21 cm, zodat hij precies in de Stampin' Up! SLIMLINE ENVELOPPEN past. En laten in dat pakket nu ook Soft Succulent groene zitten. 
Super voor bij dit kaartje!



Wist je dat deze SLIMLINE ENVELOPPEN op dit moment tot en met 14 september a.s. in de aanbieding zijn? In een pakketje zitten 15 enveloppen in 3 kleuren, 5 in elke kleur. De kleuren zijn Basic White, Soft Succulent en Smoky Slate. Lekker neutraal dus en ideaal om een leuke slimline kaart in te verzenden. 


Tot Stempels!


   




De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen. Vanaf 4 oktober 2022 kan ik je WEL helpen, want dan is BelgiĆ« een officieel Stampin' Up! land.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met IDEAL).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code KG6F3BVC, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.



Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: