"/""" Caro's Kaartjes: STEMPEL EN SCRAP UITDAGING - PARISIAN BEAUTY

Pagina's

19 maart 2020

STEMPEL EN SCRAP UITDAGING - PARISIAN BEAUTY


Hallo!

Vandaag is er een nieuwe uitdaging bij Stempel en Scrap gelanceerd. Hiervoor maakte ik 2 sjieke kaartjes met de Parisian Beauty stempelset.

www.stempelenscrap.blogspot.com

Deze uitdaging kun je vinden op het Stempel en Scrap blog. Wij dagen je deze keer om een creatie te maken in zwart/wit in combinatie met 1 kleur naar eigen keuze. 

Als je iets leuks hebt gemaakt wat voldoet aan deze voorwaarde, dan kun je jouw creatie uploaden op het Stempel en Scrap blog bij de INLINKZ in de blogpost van de uitdaging. Deze kun je vinden door {HIER} te klikken.

Caro's Kaartjes, Onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice, www.carooskaartjes.blogspot.nl,  carooskaartjes@hotmail.nl, Stampin' Up! verkooppunt, Stampin’ Up! Nederland, Stampin’ Up! hobby materialen

Deze uitdaging is helemaal in mijn straatje. Zwart/wit is altijd goed en dan nog een leuk kleurtje erbij, dan kan het bijna niet mis gaan.

Ik koos als extra kleur Crushed Curry geel. Dit is een kleur, die ik normaliter niet zo vaak gebruik, maar ik wilde eens buiten mijn comfort zone gaan en een niet zo voor de hand liggende kleur kiezen.
Soms heb je behoefte aan even iets anders.

Caro's Kaartjes, Onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice, www.carooskaartjes.blogspot.nl,  carooskaartjes@hotmail.nl, Stampin' Up! verkooppunt, Stampin’ Up! Nederland, Stampin’ Up! hobby materialen

De Parisian Beauty stempelset bevat allemaal leuke stempeltjes om collage kaarten mee te maken.
Op de eerste kaart heb ik echt zo hier en daar gestempeld. Eigenlijk deed ik maar wat en kwam er uiteindelijk een leuk patroon uit. Ik heb wel min of meer tegenoverliggend synchroon gewerkt, waardoor er rust ontstaat. Het is niet helemaal aan beide zijden hetzelfde, maar het principe wel, maar dan in spiegelbeeld.

Deze theorie heb ik ook op de tweede kaart toegepast, alleen heb ik hier eerst een achtergrond gestempeld met het franse lelie stempeltje uit deze fantastische stempelset. Ik vind het altijd erg leuk om mijn eigen achtergrondjes te maken!

Op beide kaarten heb ik ook nog wat spetters aangebracht. Dit deed ik door met de dikke punt van een zwarte Stampin' Marker over het randje van de dop te strijken.

Bovenop de kaarten heb ik nog een mooie tekst geplaatst uit de Parisian Beauty stempelset.. Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb gevonden...

www.stempelenscrap.blogspot.com

We hopen dat er deze keer lekker veel mensen mee gaan doen. Gezellig! Jij doet toch ook mee?

www.stempelenscrap.blogspot.com

Laat anderen ook weten dat je met ons mee doet door dit plaatje te delen op je blog, facebook, instagram. Het liefst natuurlijk met de link naar onze uitdaging. Want met z'n allen is het nog leuker!

Wie weet mag jij een keertje gezellig gastdesigner zijn bij ons. Leuk toch?!

Tot Stempels!


   





Gebruikte Stampin' Up!® materialen:


Deze producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

Klik op het plaatje voor meer informatie in de webwinkel


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50



Stampin' Up!® bestellen:


Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes


Online bestellen 

Wil je een bestelling plaatsen?
Dat kan 24/7 in de Stampin' Up!® webwinkel



Klik op het winkelmandje om naar de Stampin' Up!® webwinkel te gaan.
Maak een gratis account aan om meteen te kunnen shoppen.

Betaling mogelijk met een creditcard  

Vergeet niet om de hostess code te gebruiken als je af gaat rekenen. 

Bestel je meer dan €200, gebruik deze code dan niet! Je hebt dan recht op hostess rewards en kunt gratis producten uitzoeken.



Dit bedankje geldt alleen voor gekwalificeerde online bestellingen!


Bestellen via de mail

Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook.


Stuur een mailtje met je bestelling naar carooskaartjes@hotmail.nl,
dan maak ik het graag voor je in orde.

Wanneer je een bestelling mailt, zou ik je willen vragen om 
de bestelnummers, naam product en je adres in de mail te vermelden.
Dit maakt het voor mij makkelijker om jou te helpen.

Bij bestellingen vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis, als bedankje.
Dit geldt alleen voor bestellingen, die via de mail worden gedaan.

Wil je meer weten over de bestelwijze? Klik dan {hier}



Tijdens Sale A Bration kun je mooie exclusieve GRATIS Stampin' Up!® producten uitzoeken bij een bestelling vanaf €60. Bij €60 mag je één product uitzoeken en vanaf €120 mag je twee producten uitzoeken of kun je kiezen voor de exclusieve producten, die speciaal vanaf dit bedrag gelden. Deze exclusieve producten zijn speciaal voor de Sale A Bration actie gemaakt en zijn niet los verkrijgbaar.
De Sale A Bration actie loop van 3 januari 2020 tot en met 31 maart 2020.


Wil jij ook Stampin' Up!® demonstratrice worden? Wacht dan niet langer en sla je slag tijdens Sale A Bration. Want hoewel het starterspakket sowieso al een leuke deal is, krijg je tijdens Sale A Bration nog meer voordeel. Bovenop de €46 die je gratis extra mag uitzoeken in je starterspakket (kies voor €175 uit en betaal €129), krijg je er nu een een stempelset naar eigen keuze +een handig snijapparaatje + een een pakketje design papier (6x6 inch/ 15.2x15.2 cm) geheel gratis bij.
Deze actie is geldig van 3 januari 2020 tot en met 31 maart 2020.



Ik ben druk bezig geweest met het uitmesten van mijn kasten en ik hou een uitverkoop van materialen, die ik niet meer gebruik, maar die jij misschien nog wel leuk vindt. Neem gerust een kijkje op de uitverkoop pagina! Wie weet zit er iets voor je bij. Klik {HIER} om te gaan neuzen... Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: