"/""" Caro's Kaartjes: Stempel & Scrap slakkenpost - Doe jij ook mee?

Pagina's

15 september 2019

Stempel & Scrap slakkenpost - Doe jij ook mee?

https://stempelenscrap.blogspot.com/2019/09/slakkenpost-doe-je-ook-mee.htmlStempel & Scrap – Slakkenpost evenement
Snail Mail ... Letterlijk vertaald betekent het slakkenpost. Dus alle post die echt in je brievenbus wordt bezorgd en een aantal dagen nodig heeft om op de plaats van bestemming te komen.
Tegenwoordig communiceren we bijna alles via de mail en social media en vallen er alleen nog maar rekeningen en vervelende enveloppen op je deurmat. Dus wat is er nou leuker dan een handgeschreven brief of een mooie kaart? 
Dat weten wij bij onze Facebook groep Echte Post is zoveel Leuker maar al te goed, wat een feest is het om leuke post te ontvangen, om een envelop te openen en te genieten van een zelfgemaakte kaart die speciaal voor jou is gemaakt.
5 oktober is het Wereld Kaartenmaak dag en nu lijkt het ons leuk om deze dag eens extra in het zonnetje te zetten. Wij organiseren een Slakkenpost evenement
Op internet zijn er talloze filmpjes te zien van mensen die leuke Snail Mail projecten maken, ook diverse Stampin’ Up! demonstratrices hebben leuke projecten gemaakt die fantastisch zijn om ook te maken en op te sturen naar iemand. Eigenlijk is het heel simpel…je maakt een mooi project en stuurt deze naar iemand toe. Leuk om te maken, Leuk om te krijgen! Niet meer en niet minder.

https://stempelenscrap.blogspot.com/2019/09/slakkenpost-doe-je-ook-mee.html

Slakkenpost - Wat gaan we doen?

Wij zoeken een filmpje uit op YouTube waarin iemand een leuk project maakt, dat kan een Nederlands maar ook bijv. een Engels filmpje zijn. Er wordt in ieder geval een mooi project gemaakt wat iedereen kan maken en belangrijker, wat met de post verstuurd kan worden.
Op 5 oktober posten wij dit filmpje hier op ons blog, onze persoonlijke blogs en op de facebook groep “Echte Post is zoveel leuker”.
Je hebt vervolgens een week de tijd om dit project te maken, de basis en inspiratie komt van dit filmpje maar je maakt het met je eigen materialen. Wij gebruiken hiervoor Stampin' Up!® materialen, maar je mag ook andere materialen gebruiken. Uiteraard vinden wij het wel SUper leuk als je ook lekker met Stampin' Up!® spullen aan de slag gaat.
Voor 12 oktober stuur je jouw project naar jouw Slakkenpost partner. Na het ontvangen van jouw slakkenpost plaats je een foto van het ontvangen project op de facebook groep “Echte Post is zoveel leuker”.
Ben je geen lid van Echte Post is Zoveel Leuker? Geen nood!
Je hebt 2 opties; of je wordt ook gezellig lid of je vraagt aan je slakkenpost maatje of diegene jouw project wil laten zien.

Ben jij wel lid, maar jouw slakkenpost partner niet? Stuur diegene dan even een bedank mailtje en show zowel de ontvangen slakkenpost als jouw eigen creatie voor 19 oktober a.s. op de Echte Post Is Zoveel Leuker Facebook groep.

Zijn jullie beide geen lid van Echte Post Is Zoveel Leuker? Mail de foto van de ontvangen slakkenpost naar stempelenscrap@gmail.com, dan zorgen wij ervoor dat jouw project geshowd wordt.

Wil jij je graag aanmelden bij de Echte Post is Zoveel Leuker Facebook groep? Klik dan {HIER} en wordt lid.
Wij zullen uit alle ingezonden projecten de 5 leukste kiezen en deze op 19 oktober a.s. op ons Stempel & Scrap blog laten zien!
Je kunt je opgeven om mee te doen door het document in te vullen voor woensdag 2 oktober. Voor zaterdag 5 oktober ontvang je een mail met daarin jouw Slakkenpost partner.
  
https://stempelenscrap.blogspot.com/2019/09/slakkenpost-doe-je-ook-mee.html

Spelregels Slakkenpost


  1. Maak een leuke creatie naar aanleiding van het filmpje dat wij op 5 oktober laten zien in onze blogpost.
  2. Stuur jouw creatie voor 12 oktober a.s. op naar jouw slakkenpost partner (zie punt 9)
  3. Zorg ervoor, dat wanneer je je opgeeft, je ook echt mee kunt doen!
  4. Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn uiterste best doet om er iets leuks van te maken.
  5. Lukt het om onverwachte reden niet om jouw slakkenpost partner voor 12 oktober de post te sturen? Stuur diegene dan even een mailtje! 
  6. Heb je een slakkenpost creatie ontvangen? Laat deze dan zien op de Echte Post Is Zoveel Leuker Facebookgroep en zet erbij van wie je het ontvangen hebt. 
  7. Ben je geen lid van de Echte Post Is Zoveel Leuker Facebookgroep? Dan kun je toch mee doen! Vraag jouw maatje of zij jouw creatie wil laten zien. Is jouw maatje ook geen lid? Stuur dan een mailtje naar stempelenscrap@gmail.com, dan zorgen wij ervoor dat jouw creatie geshowd wordt.
  8. Ben jij wel lid, maar jouw maatje niet? Stuur diegene dan even een bedankmailtje en show zowel de ontvangen creatie als jouw eigen creatie voor 19 oktober a.s. op de Echte Post Is Zoveel Leuker Facebook groep.
  9. Opgeven kan tot en met 2 oktober a.s.,zodat wij daarna aan de slag kunnen om de slakkenpost partners te koppelen. Iedereen ontvangt de gegevens van zijn slakkenpost partner via de mail. Vanaf 3 oktober a.s. worden de mails verstuurd naar de deelnemers.
  10. Adresgegevens worden alleen gedeeld met je Slakkenpost partner.
  11. Op 19 oktober a.s. zullen wij onze top 5 showen!
  12. Opgeven kan via het onderstaande Google Docs formulier. Invullen gaat beter op een computer.



Tot Stempels!




Stampin' Up!® bestellen:


Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes


Wil je een bestelling plaatsen?
Dat kan 24/7 in de Stampin' Up!® webwinkel



Klik op het winkelmandje om naar de Stampin' Up!® webwinkel te gaan.
Maak een gratis account aan om meteen te kunnen shoppen.

Betaling mogelijk met een creditcard  

Vergeet niet om de hostess code te gebruiken als je af gaat rekenen. 😉




Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook.


Stuur een mailtje met je bestelling naar carooskaartjes@hotmail.nl,
dan maak ik het graag voor je in orde.

Wanneer je een bestelling mailt, zou ik je willen vragen om 
de bestelnummers, naam product en je adres in de mail te vermelden.
Dit maakt het voor mij makkelijker om jou te helpen.

Wil je meer weten over de bestelwijze? Klik dan {hier}

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: