"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up!® Herfst/wintercatalogus

7 september 2018

Stampin' Up!® Herfst/wintercatalogus


Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, ben ik al geruime tijd afwezig in blogland met mijn Stampin' Up!® creaties en informatie. Hebben jullie me een beetje gemist? Ik jullie wel!

Nee, ik ben niet opgehouden met mijn creatieve hobby hoor, dus don't worry! Maar ik moest wel even een verplichte pauze inlassen, aangezien mijn lijf even heel hard HO-HO-HO! zei. Ik heb namelijk al ruim 6-7 weken last van een flinke ischias (ischias is zenuwpijn die begint in de rug en via de bil doorloopt tot in het been) en hernia achtige klachten.

Helaas kan ik nog steeds niet zo lang zitten of staan, hierdoor lukt het knutselen momenteel niet zoals ik graag zou willen. Het is dus even behelpen, maar gelukkig zijn er gisteren twee lieve hulptroepen langs geweest om me te helpen. Echt super fijn!

Na mijn laatste blogpost heb ik jullie niet meer van informatie kunnen voorzien, maar nu is de nieuwe Stampin' Up!® herfst/wintercatalogus is uit! Natuurlijk wilde ik jullie deze informatie niet onthouden. Deze nieuwe catalogus staat weer vol met mooie Stampin' Up!® producten en SUper leuke inspiratie voor al je herfst-, winter- en kerst creaties.


De catalogus kun je online bekijken, door op het plaatje te klikken. Je kunt de online catalogus ook altijd terugvinden in de rechter zijbalk van mijn blog.


Stampin' Up!® Herfst/wintercatalogus bestellen

Wil je liever een exemplaar om lekker in te bladeren thuis gestuurd krijgen?
Dat kan natuurlijk ook! Ik stuur je de catalogus graag toe tegen de verzendkosten à €3,32.

Wil je een exemplaar ontvangen? Stuur me dan even een mailtje via carooskaartjes@hotmail.nl

Iedereen die het afgelopen kwartaal bij mij een bestelling heeft gedaan krijgt de catalogus automatisch gratis thuis gestuurd! Degene die nog een bedankje tegoed hebben voor hun bestelling van juli/augustus kunnen dit meteen bij hun catalogus verwachten (met excuus voor de vertraging!).

Bij de catalogus ontvang je een leuk label gemaakt met nieuwe materialen uit de catalogus + 2 flyers van nieuwe Nederlandse stempelsets ingevouwen op de pagina waar de Engelse set geshowd staat. Daarnaast zit er ook een lijstje in waarop je je favoriete items kunt schrijven, zodat je deze niet vergeet te bestellen en een briefje met nadere informatie.

Aankomend weekend gaat er een zending catalogi de deur uit (met grote dank aan de hulptroepen van vandaag!).

Kun je niet wachten en wil je al wat voorpret? Bekijk dan even deze leuke video van Stampin' Up!®Bestel informatie voor het bestellen van 

Stampin' Up!® producten

Producten uit de Stampin' Up!® herfst/winter catalogus zijn vanaf 5 september 2018 tot 2 januari 2019 te bestellen via de Stampin' Up!® webwinkel  (klik op het winkelwagentje in de rechter zijbalk) of via carooskaartjes@hotmail.nl.

Online bestellen

Bestel je via de Stampin' Up!® webwinkel, vergeet dan niet om de Host(ess) Code van deze maand te vermelden bij het afrekenen. Deze host(ess) code kun je vinden in de rechter zijbalk van mijn blog. Iedere maand komt er een nieuwe code te staan. 

Betaling in de webwinkel kan alleen met een credit card.
Heb je geen credit card en wil je toch graag online shoppen? Daar is een oplossing voor!
Er bestaan ook prepaid credit cards. Op internet (via bijv. google) kun je hierover meer informatie vinden.

Aangezien ik nu zelf een beetje uitgeschakeld ben, zou ik het fijn vinden als er meer bestellingen via de Stampin' Up!® webwinkel gedaan zouden kunnen worden. Hier heb ik zelf veel minder omkijken naar en het scheelt een heleboel werk. Natuurlijk wil ik iedereen die online bestelt ook graag bedanken. Helaas kan ik op online bestellingen geen gratis verzendkosten bieden of een bedankje meesturen, omdat je bestelling op deze manier rechtstreeks bij Stampin' Up!® geregeld wordt. Daarom heb ik het volgende bedacht:

Iedereen die in de maand september 2018 tussen de €50 en €99 bestelt in de Stampin' Up!® webwinkel EN de host(ess) code gebruikt ontvangt in de eerstvolgende maand een G clear block. Eén van mijn eigen favorieten, want hij is heel fijn de kleine tekstjes etc.Iedereen die in de maand september 2018 voor €100 of meer bestelt in de Stampin' Up!® webwinkel EN de host(ess) code gebruikt ontvangt in de eerstvolgende maand de gloednieuwe Corrugated Dymamic embossing folder. Dit gaat één van mijn favorieten worden, want hiermee kun je zelf van dat mooie geribbelde papier maken. 

Bestel je de herfst/wintercatalogus, dan zul je zien dat ik deze mooie embossing folder ook op het label heb (laten) gebruiken. (Jawel, het label het ik zelf bedacht, maar de uitvoering is gedaan door de lieve hulptroepen!)

Let op: deze actie geldt dus alleen voor online bestelling in de webwinkel die ook de host code gebruikt hebben!

Bestel je voor €200 of meer vergeet dan niet je Stampin' Rewards te innen en hiervoor nog gratis iets leuks uit te zoeken in de webwinkel.

Via E-mail bestellen

Wil je liever via mij bestellen? Dat kan natuurlijk ook!
Je kunt je bestelling (productnaam, productnummer, prijs, je adresgegevens) aan mij doormailen via carooskaartjes@hotmail.nl
Bestel je €50 of meer via mij, dan neem ik als bedankje je verzendkosten à €5,95 voor mijn rekening.  


Vergeet niet om in de maand september je Bonus Days Coupons in te leveren!

Ik kan niet wachten tot ik weer een beetje uit de voeten kan om de producten uit deze mooie nieuwe Stampin' Up!® herfst/winter catalogus uit te proberen. Maar ik vrees dat ik nog even geduld moet hebben... en ik kan je vertellen, dat valt niet mee!

Lieve groeten en tot stempels!
1 opmerking:

شركة صيانة تنظيف zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: