"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! Eindejaars uitverkoop

1 december 2017

Stampin' Up! Eindejaars uitverkoopIeder jaar aan het einde van het jaar heeft Stampin' Up! een Eindejaars uitverkoop met leuke aanbiedingen. 

De herfst/winter catalogus loopt op 2 januari a.s. af en hierdoor zullen we van een aantal SUper leuke producten afscheid moeten gaan nemen. Helaas kan Stampin' Up! niet alle producten meenemen straks in de nieuwe jaar catalogus.

Deze producten gaan ruimte maken voor mooie nieuwe producten in de Lente/Zomer catalogus, die ingaat op 3 januari a.s. en doorloopt tot 31 mei 2018.

Dus grijp nu nog je kans om deze mooie Herfst/winter producten met korting te scoren.
Vergeet ook niet om op tijd je kerstcadeautje aan te schaffen!
Om er zeker van te zijn dat je kerstcadeautje op tijd is bestel je het liefst voor 10 december a.s.

Hier is een lijst met alle afgeprijsde producten. 
De prijzen kun je vinden in de onderstaande prijslijst of door op het plaatje te klikken:
Prijslijst afgeprijsde Stampin' Up! producten:Helaas zijn niet alle producten die uit de collectie gaan in de aanbieding. 
De volledige lijst met producten die vanaf 2 januari a.s. niet meer verkrijgbaar zijn, kun je inzien en/of downloaden door {HIER} te klikken. Vanavond doe ik een extra bestelling voor mensen die gebruik willen maken van deze aanbiedingen.
Wil jij mee bestellen? Stuur dan jouw mailtje voor 19.00 uur naar carooskaartjes@hotmail.nl

Wil jij liever sneller bestellen of een andere keer? Dat kan! Gebruik dan de Stampin' Up! webwinkel en klik op de knop met het winkelwagentje in de rechter zijbalk. Betaling in de webwinkel is mogelijk met een credit card. 

Vergeet ook niet om de Host Code in te vullen (zie rechter zijbalk) wanneer je voor minder dan €200 bestelt. In dat geval kan ik je namelijk een klein bedankje sturen voor je bestelling.


Wil je alvast de nieuwe lente/zomer catalogus en de Sale-A-Bration folder aanvragen?
Dan kan dat!

Wanneer jij een exemplaar wilt ontvangen vul je het onderstaande formulier in en klik op SUBMIT om je gegevens naar mij door te sturen.
Rond half december zal ik de catalogi uitsturen. Tot Stempels!Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: