"/""" Caro's Kaartjes: Wie zoet is krijgt lekkers...

4 oktober 2017

Wie zoet is krijgt lekkers...

www.carooskaartjes.blogspot.com


Hallo! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog.
Vandaag een snelle blogpost, want ik heb een hoop te doen.  
Ik ga vandaag een Stamp Online voorbereiden voor de Facebookgroep Online Stampin' Party.  Deze Stamp Online gaat morgenavond rond de klok van 20.00 uur plaatsvinden. Naar aanleiding van een aantal aanwijzingen die ik via de computer doorgeef, gaan de deelnemers aan de slag om een projectje te maken. Nu maar hopen dat de deelnemers het project leuk vinden! Ik moet het nog maken, dus ik moet zometeen snel aan de bak, want er moet uiteindelijk natuurlijk wel een voorbeeld geshowd worden. Wil je ook mee doen? Ga zoek dan de Online Stampin' Party Facebookgroep op en meld je aan. In deze groep kun je het evenement vinden van de Stamp Online, alweer ik morgenavond de aanwijzingen door ga geven.

Verder wilden een aantal mensen ook graag de binnenkant van het notitieboekje zien wat ik heb gemaakt (zie eerdere blogpost van afgelopen zondag). Het is wat lastig fotograferen, dus ik ga kijken of ik vandaag een videootje kan maken.


En dan wil ik ook nog graag iets maken voor onze bloghop van a.s. zaterdag met als thema Trick or Treat. Ik waan mezelfs straks dus even in Halloweensferen. 

In het kader van Trick or Treat....voor onze gasten van het Creative Weekend heb ik attentie gemaakt. Dat hadden ze wel verdiend na al dat harde werken. Hiervoor heb ik een Rittersport gezellig ingepakt met de tekst 'Wie zoet is krijgt lekkers' uit de stempelset "December Labels". 


Zo zie je maar, dat ook als het geen Sinterklaas is, deze stempels leuk zijn om te gebruiken.

Ik heb overigens wel heel voorzichtig het kersttakje weggeknipt bij deze tekst. Dit takje kan ik dan als apart stempeltje gebruiken om achtergrondjes mee te maken, voor bijv. de stempel met de tekst ' Vrolijke kerst'. Een win win situatie denk ik dan maar.

Nou lieve mensen, ik wens jullie een hele fijne woensdag toe. Ik ga snel aan de slag, zodat ik hopelijk weer leuke dingen kan laten zien van de week.

Tot Stempels!
Gebruikte Stampin' Up!® producten voor bovenstaande Rittersport verpakking:

Op 6 oktober a.s. ga ik weer bestellen.
Wil jij ook Stampin' Up!® producten mee bestellen?
Laat het me voor 6 oktober a.s. 19.00 uur weten via:
Ik maak het graag voor je in orde!

2 opmerkingen:

Vera Gieszen zei

Leuk leuk leuk allemaal weer. Succes met de drukte 😄

mariëtte zei

Toch leuk dat een van die zoete verrassingen hier voor mij op tafel ligt! 😉

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: