"/""" Caro's Kaartjes: Scrap Sunday - Happy Birthday Gorgeous

10 september 2017

Scrap Sunday - Happy Birthday Gorgeous


Hoe later op de avond...

Vandaag was het echt perfect weer om te freubelen. Misschien heb jij wat anders leuks gedaan, maar ik heb er meteen mooi gebruik van gemaakt en ben heerlijk aan de slag gegaan terwijl de boys hier naar het voetbal aan het kijken waren. Een heerlijk relaxed dagje. 

Ik ben druk bezig geweest voor de Stamp to Share bloghop van a.s. woensdagavond, welke in het teken staat van de Happy Birthday Gorgeous bundle.

Aangezien ik deze stempelset toch van zolder had gehaald en het deze week mijn verjaardagsweek is, heb ik er meteen wat meer creaties mee gemaakt. Zo kon ik mooi wat restjes papier opmaken.


De sheet music achtergrondstempel had ik ook nog beneden liggen, want die hebben we gisteren gebruikt tijdens een workshop. Het leek me leuk om één en ander te combineren.

Een poosje geleden heb ik kaarten gerild en gesneden van een pak dik wit kaartkarton, zodat ik meteen een kaartbasis klaar heb liggen als ik een snelle kaart wil maken. O,zo handig! Nu hoefde ik de kaart alleen nog maar "aan te kleden" met de stempels die ik op mijn tafel had liggen.

Woon je in Nederland en wil je Stampin' Up! producten bestellen? Dat kan via mij. Stuur gerust een mailtje naar: carooskaartjes@hotmail.nl

Op beide kaartjes heb ik de nieuwe Everyday label pons gebruikt, maar net even anders toegepast. Deze pons is heel leuk te combineren met diverse stansen, zoals de sweet & sassy stansen of de stitched shapes stansen.

In de Happy Birthday Gorgeous stempelset zitten zowel leuke ballonnen als bloemetjes. De ballonnen passen perfect in de ballonnenpons van Stampin' Up!® en de bloemetjes geven je een ontspannen momentje kniptherapie. 

Deze week volgen er nog meer creaties met deze toch wel erg leuke stempelset! Dus stay tuned...

Ondertussen kun je ook leuke creaties bewonderen bij mijn Scrap Sunday vriendinnen. Neem gerust even een kijkje op hun blogs, dat vinden ze leuk!


Tot Stempels!Gebruikte Stampin' Up! producten

Deze producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

Op 25 september a.s. ga ik weer bestellen.
Wil je mee bestellen?

Stuur dan jouw bestelwensen 
voor 9 september 19.00 uur 
zodat ik alles voor je in orde kan maken.
Ik help je graag!

1 opmerking:

Monique de kok zei

Wat een bjoeties, heerlijk om zo je restjes te kunnen verwerken toch, lekker gevoel..restjes op en mooie kaartjes. Wat wil je nog meer!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: