"/""" Caro's Kaartjes: Cadeautje

1 september 2017

Cadeautje

Hallo daar aan de andere kant van het scherm,

Vandaag is het een beetje feest, want het is de dag dat de Stampin' Up!® herfst/winter catalogus 2017 ingaat. 


www.carooskaartjes.blogspot.com
Klik op de foto om de Stampin' Up!® herfst/winter catalogus te downloaden en te bekijken.

Dit betekent, dat de producten uit dit leuke inspiratieboekje vanaf nu te bestellen zijn! Dat vraagt om een feestje...en bij een feestje hoort ook een cadeautje!


www.carooskaartjes.blogspot.com


Daarom laat ik je graag één van mijn nieuwste creaties zien, gemaakt met het super mooie design papier dat in deze catalogus staat. Dit papier is stevig genoeg om ook leuke doosjes en verpakkingen te maken. Je maakt jouw cadeautjes op deze manier nog specialer. Je kunt dit papier en alle andere mooie producten uit de Year of Cheer Suite vinden op pagina 36 en 37 van de Stampin' Up!® herfst/wintercatalogus. Om je eerlijk de waarheid te zeggen, is dit mijn favoriete pagina in het hele boekje. Het heeft alles waar ik blij van wordt. Mooi papier, leuke stempels, een mooie embossingfolder, prachtig nieuw foil karton in champagne kleur en super mooi washitape. Het is feestelijk, licht en fris met een beetje klein beetje bling. Perfect voor deze kerst als je het mij vraagt.

Laatst had ik iets dat ik mooi wilde verpakken voor een vriendin en heb ik dit mooie doosje gemaakt.
Ze was blij verrast! Hoe leuk is het om een lach op iemands gezicht te zien als ze zo'n mooi ingepakt cadeautje krijgen?

Het label met de Nederlandse tekst maakt het geheel helemaal af vond ik. Gaaf he, zo'n eigen gemaakt chique label?!


www.carooskaartjes.blogspot.comDeze Nederlandse tekst is afkomstig uit een nieuwe Nederlandse stempelset "Decemberlabels".
Deze is vanaf nu ook verkrijgbaar, maar staat niet in het Nederlands in de catalogus. Hier is een aparte flyer voor gemaakt. Deze set is zowel in het Engels als in het Nederlands bestelbaar. De Engelse variant kun je vinden op pag. 12. De pagina's 10-11-12 en 13 zijn mijn 2e favorieten uit de catalogus. Maar dat komt vooral ook weer door het mooie papier en alle leuke cadeauverpakkingen die je op deze pagina's kunt vinden.


www.carooskaartjes.blogspot.com

De December Labels stempelset is verkrijgbaar met een bijpassende pons en als bundle zijn ze goedkoper, dan apart. Dit is een ideale set om jouw Sinterklaascadeautjes op chic in te pakken en er zit ook nog een kerstlabel in voor als je aan kerstcadeautjes doet.

Zelf vond ik het kersttakje bij wie zoet is krijgt lekkers niet echt bij elkaar passen, dus heb ik het kersttakje losgeknipt en nu heb ik 2 stempeltjes. Met het afgeknipte kersttakje kun je leuke achtergrondjes stempelen voor kerstkaarten of je kunt 'm gebruiken om de deksel van je kerstcadeautje mee te bestempelen. Zo'n kleine aftakking is dus helemaal zo gek nog niet.

www.carooskaartjes.blogspot.com

Tot slot nog een weggevertje, omdat het toch een beetje feest is vandaag! 
Laat een leuk reactie achter onder deze blogpost en wie weet win jij dit kleine cadeautje met daarin een kleine verrassing.

Hoort zegt het voort, delen is niet verplicht, maar wel lief! Delen kan door deze foto in de zijbalk van je blog te plaatsen met een linkje naar deze blogpost. Op Facebook delen mag natuurlijk ook.

Op 17 september a.s. maak ik 3 winnaars bekend :) 

Ik wens je een fijn weekend.

Tot Stempels!


Gebruikte Stampin' Up! producten voor bovenstaande creaties:

Deze producten zijn bestelbaar via: carooskaartjes@hotmail.nl
of via de webwinkel  (betaling mogelijk met credit card)
Klik je op onderstaand product, dan krijg je meer informatie 
in de Stampin' Up!® webwinkel.

Gold 5/8" Satin Ribbon
Gold 5/8" Satin Ribbon
[134547]

5 opmerkingen:

Bianca zei

Wat een ontzettend leuke najaars/wintercollectie zeg. Ik kreeg de catalogus van je samen met een prachtige voorbeeld kaart. Het enige probleem nu is dat er zoveel leuks in staat dat ik (nog) niet kan kiezen, hahaha. September is een heerlijke maand om alvast met de kerst kaarten te beginnen en een leuke verrassing winnen is altijd leuk natuurlijk.

Gerda zei

Bedankt voor het opsturen van de herfst/winter catalogus. Wil je ook bedanken voor de attentie's die erbij zaten.Ik ga er eens goed voor zitten. Dat papier op pagina 36/37 is inderdaad erg leuk. Ik ben al een poosje niet actief met stempels omdat ik zoveel andere dingen te doen had.
Op die ene label die je gemaakt heb op dat pakje ..... daar zit een goud embossingrandje. Waar heb je die mee gemaakt? Is daar een apart set voor? Ik vind het ontzettend chique eruit zien.

annesjef zei

Het was weer leuk rondkijken op jouw blog en loot graag mee voor jouw cadeautje.
De nieuwe catalogus heb ik al in mijn bezit en kan net als bovenstaande, moeilijk kiezen.
Nog even nadenken:)

Sannie Burmester zei

Hoi Caro, wat een leuke blog heb je. Ik kwam via Facebook na lange tijd weer eens op je blog terecht en ik wordt er helemaal vrolijk van. Heel veel plezier en s6 met de nieuwe catalogus. Ik ga van de week eens op mijn game zitten om hem digitaal te bekijken. Knuffff

kaneeltje zei

Heerlijk om je weer zo enthousiast te zien ! Even een paar dagen niet gelezen en hup 3 berichten !
SUper bedankt voor het toesturen van de herfst/wintercatalogus !
Helaas zijn de zaterdagen hier erg druk...vind het pizza/kaartendoosje erg leuk !
Je hoort nog van mij ! Fijn weekend !

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: