"/""" Caro's Kaartjes: Creatieve harten Bloghop - Dat doe je zo...

5 augustus 2017

Creatieve harten Bloghop - Dat doe je zo...Heel hartelijk welkom bij de maandelijkse Bloghop van ons team met Stampin' Up!® creatievelingen, genaamd de Creatieve Harten.

Deze maand kun je langs 10 leuke blogs hoppen (van blog naar blog surfen).
Op ieder blog staat een leuke kaart of een leuk project voor je klaar met daarbij een korte  of misschien soms een wat langere uitleg al dan wel of niet gecombineerd met een video uitleg.

Het is zeker de moeite waard om even gezellig bij de dames langs te gaan om te zien wat zij hebben gemaakt ter inspiratie voor jou.

Het is niet moeilijk te raden waar mijn creatie over gaat, als je de afgelopen week mijn blog hebt gevolgd. Met aquarellen maak je namelijk snel en makkelijk zelf de mooiste achtergrondjes voor jouw kaarten, handlettering of scrapbookpagina's.


In de onderstaande video kun je zien hoe je de achtergrond kunt maken van het kaartje wat je hier ziet. Deze video heb ik eerder al op facebook gepost, maar ik wilde degene die mij op facebook volgen ook graag laten zien wat je vervolgens met zo'n achtergrondje kunt maken. Dit is het kaartje geworden. Gemaakt met de Nederlandse Stampin' Up!® stempelset "Recht uit het hart" en de stempelset "Oh so eclectic" met bijpassende stansen.

Mocht je de video nog niet hebben gezien, neem dan even een kijkje! Van mijn zoon moet ik erbij zeggen, als het bevalt wat je ziet, klik dan even op het duimpje omhoog. Dat schijnt zo te horen, net zoals een vlogger. hahaha Wil je op de hoogte blijven van mijn video's neem dan een abonnementje op mijn youtube kanaal. Dit is geheel gratis! Veel kijkplezier...Lijkt het je leuk om zelf eens aan de slag te gaan met aquareltechnieken en wil je het eens uit komen proberen? Dat kan tijdens mijn aquarelworkshop op donderdag 24 augustus a.s. bij mij thuis in Wateringen. Er is plaats voor 6 personen. Vol=vol! Lees {hier} meer informatie over deze workshop.

Mocht de datum je niet schikken en lijkt het je toch erg leuk om dit eens te doen? Stuur me dan ook even een e-mail; carooskaartjes@hotmail.nl Dan kan ik de interesse inventariseren en misschien nog een andere datum plannen!

Dan is het nu hoog tijd om door te gaan naar de volgende creatie. Mijn leuke lieve collega Angélique zit al op je te wachten met haar SUper gave creatie. Dus klik op de volgende knop op door te schakelen naar haar blog.

Angélique


Tot Stempels!


Gebruikte Stampin' Up! producten voor bovenstaande kaart:

Deze producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

Op 5 augustus a.s. doe ik een extra verzamelbestelling
Wil je mee bestellen?
Stuur dan jouw bestelwensen naar carooskaartjes@hotmail.nl

10 opmerkingen:

Carola Gillich zei

Hallo Caro, Wat een leuk filmpje. Ik had hem gisteravond al gezien en natuurlijk heb ik mij geabonneerd op je YouTube kanaal met een duimpje omhoog erbij. Veel liefs Carola

Danielle Bennenk zei

Prachtige kaart en goede video, Caro!!

Archimedes73 zei

Heel leuk Caro. Ga ik zeker uitproberen binnenkort.

Miranda Boels zei

Mooie kaart en super video Caro!

Sandra Korten zei

mooi kaartje geworden, Caro!

Jolanda Meurs zei

Dat ziet er weer top uit Caro.

Eveline zei

Leuke kaart geworden Caro.

Henrike Heikoop zei

zeer mooie kaart, met een leuke techniek

De Stempelolifant zei

Hij is leuk!!!
Ga straks ff op mijn gemak je filmpje bekijken hoor!

Angélique zei

Je hebt er weer wat moois van gemaakt. Gaaf! En het filmpje is ook erg duidelijk. Bedankt!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: