"/""" Caro's Kaartjes: Hello, so excited to see you!

9 april 2017

Hello, so excited to see you!


www.carooskaartjes.blogspot.com; carooskaartjes@hotmail.nl

Hoi hoi,

De afgelopen 3 dagen heb ik genoten van een Stampin' Up! evenement, genaamd On Stage. Dat is een soort congres, waar de nieuwe Stampin' Up! catalogus wordt gepresenteerd. Er zijn leuke demonstraties te zien met nieuwe producten en je kunt ook nieuwe producten uitproberen door middel van een kleine make and take. Ook zijn er inspiratieborden en krijgen we tips en tricks voor het organiseren en geven van workshops met de nieuwe producten. Helaas kan ik hier nog niets van laten zien, vanwege het zogeheten spoiler alert policy. 

Wat ik persoonlijk het leukste van alles vind, is dat ik een heleboel gezellige gelijkgestemde mensen uit binnen- en buitenland ontmoet, die allemaal een passie hebben voor dezelfde hobby! 

Tijdens de Stampin' Up! evenementen kun je ook swappen.
Wat is dat nou "swappen"?
Eigenlijk is het niets meer dan het ruilen van iets leuks dat je gemaakt hebt. Het kan een kaart zijn, een doosje of een ander soortige creatie. 

Dit doen we om inspiratie van elkaar te krijgen en zo heb je meteen ook een leuke opening voor een gezellig praatje met iemand anders.

Swappen is niet verplicht, maar het is wel erg leuk!

Hierboven zie je mijn swapcreatie.

Deze keer had ik niet zoveel tijd om swaps te maken, dus heb ik een gelimiteerd aantal gemaakt voor een aantal mensen die iets speciaals voor mij betekenen. Mensen die ik graag zie, maar die ik niet zo vaak kan zien.

www.carooskaartjes.blogspot.com ; carooskaartjes@hotmail.nl

Ik heb mijn swap in 3 verschillende kleurtjes gemaakt. 

De Hello tekst is gestanst met de Stampin' Up! Large Letters stansen. Ik heb de tekst verhoogd, door er meerdere lagen met dik wit kaartkarton onder te plakken. Gelukkig heeft Bas (mijn partner) me geholpen met het stansen van alle lettters. Hierdoor kon ik lekker opschieten. 

www.carooskaartjes.blogspot.com ; carooskaartjes@hotmail.nlMijn swap was geen kaart, maar zo'n envelop gemaakt met het Gift Bag Punch Board. Ze zijn zo leuk om te maken! En er past precies een kaart in ter breedte van een A4. 

In de envelop had ik een A4tje gevouwen met de werkbeschrijving in het Engels.
Helaas ben ik in de haast de Engelse variant vergeten op te slaan...oeps!
Speciaal voor deze blogpost heb ik een nieuwe gemaakt, maar dan in het Nederlands.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat jullie er ook eens één proberen te maken.


www.carooskaartjes.blogspot.com ; carooskaartjes@hotmail.nl

Met het karton wat ik over had van mijn swaps heb ik nog een paar extra swaps gemaakt om uit te delen aan gezellige Stampin' Uppers! Helaas, helaas, ik ben vergeten om de voorkant te fotograferen. Zoals Maxima zou zeggen...een beetje dom! Er stond Hi op de voorkant en het was in dezelfde stijl als de Hello envelop, maar dan alleen in witte letters. Aan de binnenkant heb ik een kleine pocket gemaakt voor een zakje Pickwick thee.

Al met al heb ik waanzinnig genoten! Ik heb ook heel veel leuke swaps terug gekregen, maar die heb ik nog niet uitgepakt. Eerst even een beetje uitpuffen van alle belevenissen en van het mooie weer genieten. 

Tot Stempels!
Voor bovenstaande creaties heb ik de volgende Stampin' Up! producten gebruikt:
Mocht je Stampin' Up!® producten willen bestellen,
dan kan dat via Caro's Kaartjes

Klik op onderstaand plaatje en shop online of
stuur jouw bestelwensen via de mail naar carooskaartjes@hotmail.nl
en dan maak ik het graag voor je in orde

3 opmerkingen:

Chantal de Kaste zei

Bedankt voor je swap, vond hem super leuk ! <3

Linda van der Velden zei

Heel erg leuk Caro! En bedankt voor het delen van de werkbeschrijving van de envelop :) groetjes, Linda

Elly Kreuzter-van Ginkel zei

Leuke swaps. Je bent een kanjer.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: