"/""" Caro's Kaartjes: ©Stampin' Up! Stempelset in de hoofdrol - Timeless Textures

15 april 2016

©Stampin' Up! Stempelset in de hoofdrol - Timeless TexturesStampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes - carooskaartjes@hotmail.nl - www.carooskaartjes.blogspot.com

Hoi hoi,

Zo net voor het weekend nog even een gezellige creatie met de Stempelset in de hoofdrol - Timeless Textures.

Zoals je van me gewend bent, heb ik er niet alleen een kaartje mee gemaakt, maar wil ik je vooral laten zien wat voor leuke projectjes je met deze stempelset kunt maken. Zo liet ik je afgelopen woensdag al een leuke mini muslin bag zien; een klein stoffen zakje wat ik heb bestempeld. Erg leuk om een cadeaukaart, geld of een klein cadeautje in te geven.


Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes - carooskaartjes@hotmail.nl - www.carooskaartjes.blogspot.com

Vandaag heb ik een mapje gemaakt van 2 enveloppen met hierin 2 notecards in dezelfde stijl.
Ik heb de aankleding deze keer vrij eenvoudig en rustig gehouden. Daar had ik zelf behoefte aan. 
En bovendien had ik niet zo heel veel energie om iets heel uitgebreids te maken deze week.

Voor deze creatie heb ik gebruik gemaakt van de standaard notecards & envelopes van ©Stampin' Up! Deze al voor gerilde kaarten zijn zo makkelijk in gebruik, want je hebt meteen je kaartbasis klaar!  Handig om op voorraad te hebben voor als je een "snelle" kaart nodig hebt.

De notecards zijn een iets kleiner formaatje dan wij gewend zijn en dat maakt het ook weer leuk. Ik hou wel van aparte maatjes kaarten.

Voor het mapje heb ik 2 medium whisper white evenloppen van ©Stampin' Up! gebruikt. Wanneer je deze in elkaar plakt heb je een mapje waar precies een paar notecards in passen. 

Zoals de titel al doet vermoeden heb ik de Timeless Textures stempelset gebruikt. Hierbij wilde ik niet teveel andere stempelsets gebruiken, dus heb ik alleen een tekststempeltje uit de stempelset You're so lovely gebruikt. De kleurtjes die ik heb gebruikt zijn Mint Macaron (mintgroen), Blushing Bride (zacht roze) en Tip Top Taupe (een taupe bruine kleur).

Natuurlijk kon ik het niet laten om het bloemetje uit het Itty Bitty Accents punch pack te gebruiken. Dit bloem ponsje was ik afgelopen weekend zo driftig aan het promoten. Zie hier...ook op deze creatie is hij weer gebruikt! Echt een musthave voor je collectie zijn deze 3 kleine ponsjes (bloemetje, sterretje en hartje).

Alle producten, die ik heb gebruikt zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes; carooskaartjes@hotmail.nl
Wil je iets bestellen uit de catalogus en/of de lente zomer catalogus? Dat kan! Stuur me gerust een mailtje! Op 19 april doe ik weer een verzamelbestelling. Iets eerder dan ik had aangekondigd in verband met de allerlaatste wekelijkse aanbiedingen!Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren. De Timeless Textures stempelset is een geweldig stempelset om kaartjes mee te maken en om mee te scrapbooken. Erg goed combineerbaar met andere stempelsets, leuk om achtergronden mee te maken en een welkome aanvulling op de Gorgeous Grunge stempelset. Dus ben je fan van de Gorgeous Grunge stempelset, dan is deze stempelset zeker iets voor jou!

 Ik wens je een heel fijn weekend!

Tot Stempels!

Photobucket

3 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Leuk Caro. Ook leuk om iemand cadeau te geven. Dank je wel voor je inpirerende voorbeelden. Groetjes, Ankie

Jantine zei

Heel leuk gedaan! En al die stempelsets zijn zo geweldig...(zucht).
Hoe plak je die enveloppen in elkaar om een mapje te creëren?
Groetjes en alvast fijn weekend, Caro!
Jantine

Diny zei

Wat heb je PRACHTIGE kaartjes gemaakt Caroline....hel erg leuk! De kleine bloemetjes blijven leuk vind ik.
Groetjes Diny

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: