"/""" Caro's Kaartjes: Caro's Kaartjes gaat Art Specially

26 maart 2016

Caro's Kaartjes gaat Art Specially


Hoi hoi,

Op 9 en 10 april a.s. is het leukste Stempel Event van Nederland, namelijk de Art Specially beurs in Nijkerk.

Kom jij ook? Ik ben er op 10 april a.s.
Je kunt me vinden op het Stampin' Up! workshopplein.  
En als je er dan toch bent, schuif gezellig aan voor een make and take! Deze is geheel gratis.

Six Sided Sampler bundle t.w.v. €38,50
Goed nieuws voor de Belgische dames en heren die naar deze beurs komen en graag Stampin' Up! producten zouden willen aanschaffen. Wanneer je je bestelling tijdig aan me doorgeeft kan ik jouw bestelling op 10 april meebrengen naar de Art Specially Beurs, alwaar je het op het workshopplein kunt afhalen. Je kunt dan meteen ook aanschuiven voor de gratis make and take! En je dingt meteen ook mee naar de hoofdprijs. Ik ga namelijk een aantal zaken verloten onder de bestellers, waaronder de Six Sided Sampler bundle waarmee we die dag gaan werken.

Woon je in Nederland en wil je jouw Stampin' Up! spulletjes afhalen tijdens dit evenement? Ook dat kan! Iedereen die of vooraf of op 10 april een bestelling bij mij plaatst dingt mee naar deze prijsjes.


Wist je dat je tot 31 maart nog gebruik kan maken van de gratis producten die je tijdens Sale A Bration krijgt bij een bestelling vanaf €60? Hoe leuk is dat?! Bij iedere €60 aan bestelde producten mag je een gratis product uitkiezen. Hierboven zie je een overzichtje van alle producten waar je uit kunt kiezen.

Vind je het plaatje lastig om te zien? Dan kun je op de knop van de Sale A Bration folder aan de zijkant klikken en dan opent de gehele folder voor je, zodat je deze online kunt bekijken.

Ga je naar het Art Specially event en wil je graag Stampin' Up! producten bestellen? Geef je bestelling dan voor 31 maart a.s. door via carooskaartjes@hotmail.nl, dan zorg ik ervoor dat je ze op zondag bij mij kunt afhalen op het Stampin' Up! workshopplein.

Ik hoop dat ik jou mag ontmoeten op de Art Specially Beurs! 

Tot Stempels!

Photobucket

4 opmerkingen:

Marjan zei

Ga ik je zien, ik ben er de 10e ook :)

Unknown zei

Ik ben er het hele weekend, en zie je zondag.
Mooi poster he ;)
groetjes Yvonne

Caro's Kaartjes zei

Gezellig Marjan! Tot de 10e :)

Caro's Kaartjes zei

Zeker een mooie poster Yvonne ;-) Tot de 10e!!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: