"/""" Caro's Kaartjes: Stempelset in de hoofdrol - Pedal Pusher

24 februari 2016

Stempelset in de hoofdrol - Pedal Pusher
Hoi hoi,

Eén van de nieuwe Sale A Bration stempelsets is Pedal Pusher. Deze stempelset is veel te leuk om niet in de hoofdrol te zetten, vandaar dat Hélène en ik het er meteen over eens waren dat we hier deze week mee aan de slag gaan. Daarnaast hebben we ook de Sheltering Tree stempelset in de hoofdrol, hiermee laat ik je vrijdag een creatie zien. Deze twee sets zijn ook erg leuk te combineren, dat heeft Hélène je van de week al laten zien. 
Voor mijn kaartjes van vandaag heb ik alleen de Pedal Pusher gebruikt, omdat ik die tandem echt te leuk vindt. Alle kleine stempeltjes die erbij passen om je tandem "aan te kleden" zijn gewoon te schattig. Het doet me denken aan vroeger. Toen had ik zo'n kartonnen aankleedpop waar je verschillende kleertjes omheen kon doen. Ken jij die ook nog? Zo is het ook een beetje met deze fiets. Je kunt 'm aankleden zoals jij wilt, maar dan natuurlijk met stempeltjes.
Hierboven zie je een dames variant in Hollandse kleurtjes en hieronder heb ik hetzelfde geprobeerd maar dan in een mannelijke variant.
Deze fiets staat al klaar voor Koningsdag...hahaha ik kon het niet laten om die vlaggen erop te plakken en er een feestfiets van te maken.

En heb jij het glittertape al ontdekt? Dat is ook een nieuw Sale A Bration product, wat je uit kunt kiezen wanneer je een bestelling plaatst voor €60.
En zo heb je 2 leuke kaartjes waarmee je iemand even een paar groetjes kan sturen.

Vanavond heb ik nog een blogpost in de aanbieding, want ik doe mee aan een Internationale bloghop om 22.00 uur. Wanneer je de bloghop volgt zul je een hoop inspiratie voor mannenkaarten op doen. Het thema is namelijk One for the Guys, maar ik heb er One for the boys van gemaakt. Dus kom gezellig nog even langs om 22.00 uur.

Tot Stempels!

Photobucket

9 opmerkingen:

Sarah zei

Leuk die tandem !
Ik probeer vanavond nog eens langs te komen . Liefs Sarah

Caroline van der Straaten zei

Gezellig Sarah! Dank voor je leuke berichtje :)

Jantine zei

Die tandem is geweldig, Caro! Leuke kaasjes mee gemaakt!
Groetjes,
Jantine

Jantine zei

Ik bedoel natuurlijk kaartjes...
Fijn die eigenzinnige spelling op mijn telefoon...

Jantine zei

Ik bedoel natuurlijk kaartjes...
Fijn die eigenzinnige spelling op mijn telefoon...

Jantine zei

Die tandem is geweldig, Caro! Leuke kaasjes mee gemaakt!
Groetjes,
Jantine

Caroline van der Straaten zei

hahahaha Jantine laten we het er maar op houden dat die tandem gaaf is he?! De kaartjes zijn lekker Hollands, dus daar past wel een kaasje bij. :P

Jolanda zei

geweldig leuke kaarten!

kaneeltje zei

Zo leuk ! Ik popel om er volgende week als ik weer thuis ben mee aan de slag te gaan !

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: