"/""" Caro's Kaartjes: Stempelset in de hoofdrol - Balloon Celebration

6 januari 2016

Stempelset in de hoofdrol - Balloon Celebration

Hoi hoi,

Vanaf vandaag ga ik gezellig met Hélène meedoen aan de Stempelset in de hoofdrol.

Wahoo, is dat niet leuk? Het is veel gezelliger om dingen samen te doen en bovendien voor jullie dubbele inspiratie. Wij dachten een win-win situatie!


Iedere week staat er 1 stempelset centraal waarmee we kaartjes laten zien. Ik schuif op woensdag en op vrijdag bij Hélène aan. Op deze dagen zal ik een leuke kaart met de desbetreffende stempelset.


Deze week is staat de stempelset Balloon Celebration in de hoofdrol.
Een super leuke ballonnen stempelset.www.carooskaartjes.blogspot.com voor meer inspiratie en informatieToen ik deze ballonnen stempelset zag moest ik meteen denken aan een wat ouder filmpje van Jennifer McGuire. Zij is echt één van mijn favoriete inspiratiebronnen. Daarom heb ik snel dat filmpje nog eens opgezocht en de techniek uitgeprobeerd, die Jennifer in {dit filmpje} laat zien.


Stempel de ballon in een bepaalde kleur.  Daarna neem je een iets donkerdere kleur of een complementaire kleur inkt. Hiermee beink je je stempel. Dep met een tissue wat inkt weg op de bovenste helft van de ballon. Daarna stempel je over je eerder gestempelde afdruk heen. Doordat de stempels transparant zijn kun je heel makkelijk nog eens over je eerder gestempelde afdruk heen stempelen. Je hebt nu een tweekleurige ballon, waardoor het lijkt of er een soort schaduw in de ballon zit.


Voor mijn ballonnen heb ik de kleuren genomen die nog op mijn bureau lagen, want eerlijk gezegd was ik een beetje te lui om naar de zolder te lopen om nog een andere kleur te pakken...oh oh!
Ik zat net even lekker beneden aan de eettafel te freubelen, zodat ik met 1 oog ook nog tv kon kijken. Lekker multitasken dus...;-).

De kleuren die ik heb gebruikt zijn: Mint Macaron (groen), Lost Lagoon (blauw), Island Indigo (blauw) en Watermelon Wonder (rozerood).


Ik heb met Lost Lagoon over Mint Macaron gestempeld, met Island Indigo over Lost Lagoon en met Watermelon Wonder over Island Indigo (dan krijg je een paarsroze gloed).


www.carooskaartjes.blogspot.com voor meer inspiratie en informatieNatuurlijk kon ik mijn favoriete nieuwe Stampin' Up! product niet laten liggen bij deze creatie en heb ik de ballonnen voorzien van wat glitter met de Wink of Stella Clear.

Daarna heb ik er nog met witte kraft inkt wat sterretjes op gestempeld en dit heb ik voorzichtig iets afgedept, zodat de witte inkt wat vager is geworden.


Hier is een overzichtje van alle producten die ik heb gebruikt:

Built for Free Using: My Stampin Blog
Hopelijk vinden jullie het een geslaagd project geworden.
Vrijdag heb ik een speciale variant kaart voor jullie in petto.
Hopelijk kom je dan weer een kijkje nemen.
Vergeet ook niet om even bij Hélène langs te gaan!

Oja, en voor wie mee wil bestellen is er a.s. vrijdag weer een verzamelbestelling!
Vergeet niet om je bestelling door te geven via carooskaartjes@hotmail.nl


Tot Stempels!

Photobucket


P.S. Heb jij nog geen Lente/zomer catalogus en Sale A Bration folder? En wil je er graag eentje thuis ontvangen? Neem dan even contact met me op!

3 opmerkingen:

Unknown zei

leuke techniek he! Ik heb hem ook eens gedaan, super resultaat! Xx

Ine van den Eijnden zei

Gave techniek, die ga ik zeker uit proberen!

kaneeltje zei

Goed bezig ! Lekker weer energie opgedaan tijdens je vakantie !

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: