18 september 2015

Maak je eigen persoonlijke vakantie album!

Heb jij nog bergen foto's liggen van de vakantie en heb je ze nog op je harde schijf staan? Druk ze dan snel af! Bewaar jouw vakantie herinneringen in een mooi album wat je zelf hebt samengesteld en gemaakt met behulp van de Project Life producten van Stampin' Up! Hiermee heb je heel snel een hartstikke leuk resultaat en nog bestand tegen kindervingers ook!! Door zelf je teksten toe te voegen in je eigen handschrift en bonnetjes, foldertjes en ander herinneringsmateriaal in te voegen in speciale vakjes, maak jij jouw album nog persoonlijker. Kijk maar eens naar dit filmpje hoe easy peasy het kan zijn!
Wil je er meer over weten of wil je materialen bestellen om jouw fotoalbum te maken? Mail me dan gerust! (carooskaartjes@hotmail.nl)Morgen verzamel ik weer bestellingen. Wil je mee bestellen en meedingen naar mijn verjaardagsweggever twv €54,25 stuur dan je bestelling voor 19 september 2015 19.00 uur door via carooskaartjes@hotmail.nl

Tot Stempels!


Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!