"/""" Caro's Kaartjes: Stamping and Blogging #117

Pagina's

12 augustus 2015

Stamping and Blogging #117


Ooooh ik kan niet wachten om te gaan spelen met alle nieuwe kerststempelsets en alle nieuwe producten die in de nieuwe Herfst/Winter catalogus staan. Deze maand konden demonstraties deze alvast voorstellen, maar helaas moet ik nog even geduld hebben, dus ben ik maar vast aan de slag gegaan met de leuke kerststempels die in de jaarcatalogus staan. Want ook daarin staan SUper leuke producten voor je kerstkaarten! 


Neem nou deze lieve Rudolph...een schatje toch?! 

En dan het kerst designpapier....ook al zo leuk!! En heb je die rimmed pearl accessoire al ontdekt? En de ticketpons?? Die zijn ook al zo enig!
Van die kwastjes zijn helemaal te hip, dus ook die wilde ik eens uitproberen.Deze kaart heb ik gemaakt met schets #117 van het Sketch & Stamp blog van Stamping and Blogging. Wil je ook mee doen met deze schets? Dan kun je {HIER} jouw creatie uploaden.

Neem ook gezellig even een kijkje bij mijn collega's, die ook weer SUper gave creaties voor je klaar hebben staan op hun blogs:Tot Stempels!

Photobucket

7 opmerkingen:

stampwithamyk zei

I love it!! Your Rudolph is too cute and your tassel is just awesome!! I'll have to see if I can figure out how to do that. :)

Marine zei

So cute my friend ! Love it !

Sandi MacIver zei

aw, he is so adorable, what a cute Holiday Card.

Sarah zei

Leuk kaartje ! Liefs ☆ Sarah ☆

Unknown zei

LOve your Rudolph!!!Great card and the tassel is fabulous. Hugs from Shelagh.

Unknown zei

leuk leuk! Ik heb deze set ook net binnen, zo schatiig! Xx

Patrice zei

Such an adorable Christmas card, love everything about it.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: