"/""" Caro's Kaartjes: MAGIC OF THE SEASON WORKSHOPDAG - KOM JIJ OOK??

Pagina's

25 augustus 2015

MAGIC OF THE SEASON WORKSHOPDAG - KOM JIJ OOK??
Magic of the Season Evenement

Datum: 3 oktober 2015
Tijd: van 11.00 uur - 17.00 uur
Plaats: Dordrecht
Koningsstraat 290, 3319 PH Dordrecht
(Dubbelmonde ­ Biesbosch zaal)
Prijs: €40,00


Het is de meest magische tijd van het jaar! De tijd dat je met je familie en/of vrienden samen komt om nieuwe herinneringen te maken. De tijd van gezelligheid en veel foto’s maken om alles vast te leggen. De tijd van cadeautjes inpakken en kaartjes sturen.

Tijdens deze kerst workshopdag gaan we binnen dit thema aan de slag met de mooie Stampin' Up! materialen uit de nieuwe herfst/winter catalogus.

Kom alvast de kerstsfeer opsnuiven en maak  4 gevarieerde SUper leuke kerstprojecten. Er ligt op deze dag een goed gevuld materiaal pakket op je te wachten om heerlijk mee aan de slag te gaan onder een praatje met je tafelgenoten.

Iedereen die graag creatief bezig is met papier, mooi design papier, inkt en embellishments, is van harte welkom! Wil je niet alleen komen? Neem dan gezellig je moeder, je zus of je vriendin mee!

Naast de diverse projecten zijn er ook inspiratietafels  met leuke voorbeelden, prijzen, spelletjes en plezier. Voor de innerlijke mens zal gezorgd worden in de vorm van een heerlijke lunch, koffie/thee, sap/fris en een candybar. Kortom een dag die je niet mag missen! 

Swappen (ruilkaartjes/cadeautjes of Project Life kaartjes maken voor elkaar) mag, maar wordt niet door ons georganiseerd.

Wil je er zeker van zijn dat je een plaats hebt, registreer je dan snel in het google docs document, want we hebben maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar. 


Wanneer je je in het google docs document hebt opgegeven, dan ben je geregistreerd. Dit betekent dat wij erop rekenen dat je echt komt. Wanneer je onverwachts niet kunt komen zullen de kosten van de workshop alsnog in rekening worden gebracht en krijg je de kit met beschrijvingen van de projecten opgestuurd (excl. verzendkosten). Je kunt er in dat geval ook voor kiezen om zelf voor vervanging te zorgen en dit aan ons door te geven.

Wij verzoeken alle deelnemers van deze workshopdag het bedrag afgepast mee te brengen in een dichtgeplakte envelop met naam van de deelnemer erop en dit tijdens het evenement bij aanmelding te betalen.
Wanneer je hebt betaald krijg je een naamtag en ben je officieel van de partij

De dag is inclusief een lekkere lunch, koffie/thee/fris en een candybar en natuurlijk voldoende materialen om alle projecten te kunnen maken. Een compleet verzorgd dagje ontspanning!

Kom jij ook naar Dordrecht op 3 oktober a.s.? En beleef een gezellige creatieve dag in kerstsfeer!  Opgeven kan tot en met 12 september a.s.

Wij hebben er SUper veel zin in en kijken ernaar uit jou te zien!

Tot Stempels!

Caro & Hélène


Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: