"/""" Caro's Kaartjes: Home for Christmas

27 augustus 2015

Home for Christmas

Gemaakt door Caro - Stampin' Up! augustus 2015

Ja, ja, je kunt niet vroeg beginnen je kerstkaartenvoorraad te spekken. Daarom heb ik van dit kaartje meerdere varianten gemaakt. De nieuwe Sleigh Ride stansen zijn gewoon zo verschrikkelijk leuk!
En je kunt ze ook met elkaar combineren op 1 kaart. Ik heb al diverse gave voorbeelden gespot.
Maar waarom zou je niet een leuk voorbeeld uit de catalogus na kunnen maken? Ze staan er immers in als inspiratie! En dat heb ik dan ook gedaan. Ik had alleen niet voldoende rood karton op voorraad voor het aantal kaarten dat ik wilde maken, dus ik heb de kleurtjes iets aangepast. Volgens mij kan dat ook prima. We zijn hier nog steeds druk aan de klussenbus. De zolder wordt verbouwd, zodat ik daar heerlijk met mijn knutselen kan bivakkeren. Nu ligt er overal wat en dat is niet zo handig, maar goed, we komen er wel. Als het resultaat straks maar mooi is.

Gemaakt door Caro - Stampin' Up! 2015, www.carooskaartjes.blogspot.com

Hier zie je ook nog even het kaartje van de binnenkant. Ik heb een crumb cake notecard envelop genomen en deze met de Sleigh Ride thinlits afgesneden, zodat de slee met paard ontstaat.
Voor de kaart heb ik de huisjes van deze stansen gebruikt. Je hebt ook nog een variant met boompjes.
Er is ook een hele leuke stempelset bij verkrijgbaar genaamd Jingle All the Way. Alleen de naam is al gezellig!  Al deze leuke nieuwe Stampin' Up! producten staan in de nieuwe herfst/winter catalogus en zijn vanaf 1 september a.s. verkrijgbaar.
Wil jij een exemplaar van de herfst/winter catalogus ontvangen via de post? Stuur me dan even een mailtje met je adres (carooskaartjes@hotmail.nl).

Er zijn nieuwe items toegevoegd aan het Clearance Rack (de uitverkoophoek), dus vergeet niet om daar even te gaan snuffelen naar leuke koopjes en gebruikt de hostess code om een online order te plaatsen. Klik {hier} om meteen doorgeschakeld te worden naar de online shop. Iedereen die een online order plaatst van €25+ (of minder dan €150) krijgt halverwege volgende maand een presentje opgestuurd. 
De hostess code voor deze keer is:JNC6GNB2
Gebruik deze code niet wanneer jouw bestelling 150 euro of meer bedraagt!


Tot Stempels!Photobucket

2 opmerkingen:

Miranda V zei

Leuk hoe de kaart zo in de envelop zit. Die stansen zijn gaaf zeg!

Susie Wusie zei

Hey Caro,
Wat heb je weer een leuke kaartjes gemaakt!
Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe catalogus....hopelijk heb ik dan weer wat meer tijd en inspiratie om wat leuks te maken. Op het moment.....komt er weinig uit mijn handen....binnenkort ook maar eens proberen aan de kerstkaartjes te beginnen, die kerstbomen set van vorig jaar heb ik ook nog niet mega veel gebruikt.

Groetjes Suus

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: