"/""" Caro's Kaartjes: Stamping and Blogging #111 - Awesomely Artistic

Pagina's

1 juli 2015

Stamping and Blogging #111 - Awesomely Artistic


Het is druk op mijn blog hier op deze woensdag! Maar toch wil ik jullie de nieuwe schets van Stamping and Blogging niet onthouden. Na een maandje vakantie van deze leuke schetsuitdaging ga ik er nu weer lekker mee doen. En het leuke is, dat Erna ook mee blijft doen!

Wist je dat jullie nu ook mee kunnen doen? Je kunt tot in ieder geval volgende week maandag jouw kaart uploaden op het speciale Stamping and Blogging Sketch and Stamp blog. Klik {hier} om eens een kijkje te nemen. Vanaf morgen kun jij jouw creatie voor de schets van deze maand hier uploaden. 


En dit is dan de schets van deze week. Ik ben er heerlijk mee aan de slag gegaan. Eerst had ik een kaart gemaakt waar ik echt totaaaaaal niet tevreden over was. Deze laat ik jullie dus niet zien, want die is in het ronde archief beland. Ja, echt, het gebeurd mij ook weleens. 


Made by Caro - juni 2015  Caro's Kaartjes

Toen toch maar een andere stempelset gepakt dan mijn eerste keus en jawel...daar kwam een kaartje uit waar ik wel blij van werd. Deze keer eens een niet zo voor de handliggende kleur genomen, Delightful Dijon. Dit is echt een kleur die groeit naar mate je 'm gaat gebruiken. Ik vind 'm in ieder geval bij deze set erg mooi uitkomen. Zeker in combinatie met Tip Top Taupe, wit en zwart.

En wat een mooie stempelset is dit he?! Hij heet Awesomely Artistic. Ik heb er al zoveel mooie creaties mee gezien. Volgens mij kun je er gewoon geen lelijk kaartje mee maken!

Ik hoop dat jullie massaal mee gaan doen met deze leuke schets, zodat we onze collega's in het buitenland kunnen laten zien wat Nederland zoal te bieden heeft. Wat kun je winnen?? Nou de eer van het winnen en een button voor op je blog! En daarbij heb je natuurlijk weer een mooie kaart erbij in je collectie. Dat is toch ook al hartstikke leuk?

Ga voor meer inspiratie eens een kijkje nemen bij mijn Stamping and Blogging collega's van het Design Team:

Sandi MacIver  – USA
Michelle Last  – UK
Lee Conrey – USA
Claire Daly – Australia
Erna Logtenberg– Netherlands
Kerstin Kreis – Germany
Patrice Halliday – Larsen – New Zealand
Sandi MacIver – Canada

Jij doet toch ook mee??

Tot Stempels!


Photobucket

9 opmerkingen:

stampwithamyk zei

Just beautiful Caro! Love the colors and those dragonflies are just perfect!

Annemarieke zei

ooooh mooie kaart caro!Die set komt als het goed is maandag binnen.kan niet wachten ik vond ik meteen al geweldig en nu eindelijk mezelf maar eens vertroeteld...hihi.

Patrice zei

Such a pretty card :-) I love it. It is also nice to see you back, have missed seeing your gorgeous creations.

Cornelie zei

Erg mooi deze kleuren combi! De set met de libelle ziet er super uit. Nice card!!

Sandi MacIver zei

Welcome back Caroline, we missed you and your beautiful artwork, this card is stunning!....

Miranda V zei

Hele mooie kaart heb je gemaakt met de stempels! En ik geloof je wel als je zegt dat je even in moet komen met deze kleur, maar hij ziet er super uit op je kaart. 'Volgens mij kun je er gewoon geen lelijk kaartje mee maken'... nu ben ik natuurlijk wel benieuwd of je de stempelset ook hebt gebruikt op het exemplaar dat in de prullenbak is beland, haha!

Unknown zei

hij is mooi, en zélfs met geel !! haha

Shelagh Freemantle zei

Welcome back...this is a great one to start back with. My set is on it's way and now I have some great ideas. Beautiful card Caro!!! Hugs from Shelagh.

Claire zei

Welcome back Caro, you were missed! Your card is fabulous, great colours and stamping.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: