20 juli 2015

Cats & Dogs


It's raining cats & dogs hier in Nederland! En wat doe je dan als je thuis komt uit je werk om je eerste vakantiedag te vieren? Precies een kaartje maken! Niet 1, maar zelfs 2...En om maar in de stijl van het weer te blijven heb ik er zwart-wit kaartjes van gemaakt. Ik vind ze een beetje ala Jip en Janneke geworden. Best grappig toch?

A.s. woensdag hou ik nog een bestelrondje. Dus heb je nog dringend iets nodig om de komende regenachtige dagen door te komen en/of wil je van de aankomende Wekelijkse Aanbiedingen profiteren? Geef je bestelling dan door via carooskaartjes@hotmail.nl
Bij bestellingen vanaf €50 gratis verzendkosten! En bovendien verloot ik onder de meebestellers deze keer een banner punch. Gewoon omdat het vakantie is!

Zou ik nog bijna vergeten te vertellen dat Mariëtte de kaart van mijn vorige blogpost toegestuurd gaat krijgen. Zij had alle 5 de verschillen goed geraden! Geweldig Mariëtte! Stuur je adres even via de mail naar me toe, dan stuur ik de kaart snel naar je op.


Built for Free Using: My Stampin BlogTot Stempels!

Photobucket

1 opmerking:

  1. Leuk die zwart witte kaartjes en super dat ik die mooie kaart heb gewonnen. Groetjes Mariette

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!