"/""" Caro's Kaartjes: You Can Create It! #5

Pagina's

1 juni 2015

You Can Create It! #5


Het is de eerste van de maand en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe oproep om in juni mee te doen met You Can Create It! Je kunt je weer tot en met 5 juni aanmelden voor de aankomende maand via you.can.create.it.2015@gmail.com.

Wil je meer lezen over hoe het werkt met de verrassingspakketje van You Can Create It!? Kijk dan even {hier}

In Juli en Augustus houden Inge en ik even 2 maandjes vakantie en in September gaan we weer verder met You Can Create It! Heb je een half jaar abonnement op You Can Creatie It! genomen en is dit nog niet afgelopen, dan schuiven de maanden gewoon door. Loopt jouw abonnement af en wil je nog eens meespelen, vergeet je dan niet opnieuw op te geven!

De creaties van de deelnemers van mei kun je zien op het blog van Inge. En hier op mijn blog, laat ik je graag de creaties van het Internationale Design Team zien.

In de onderstaande landen, met uitzondering van de USA, wordt You Can Create It ook aangeboden, dus kijk ook eens bij onze collega's en zie wat er in hun land is gemaakt met het verrassingspakketje!


Nederland: 

Voor ons landje zijn Inge en ik natuurlijk druk in de weer geweest om voor jullie een leuk voorbeeld te maken.Ik ben met het nieuwe Gift bag punch board aan de slag gegaan. Dit is niet te verwarren met het Gift box punch board, want dat zijn 2 verschillende producten!

Met het Gift bag punch board kun je zakjes, tasjes en doosjes maken. Heel erg leuk!
Voor deze You Can Create It creatie heb ik er een doosje mee gemaakt.

De bovenkant heb ik versierd met de producten die in het verrassingspakketje zaten.
De tekststempel komt uit een nieuwe Nederlandse stempelset, welke alleen verkrijgbaar is als hostess set. Dit betekent dat je deze set kunt kiezen als je een Stampin' Up! feestje geeft en het totale bestelbedrag van het feestje minimaal €200 is. Of wanneer je zelf voor minimaal €200 uitzoekt, want dan heb je ook recht op hostess euro's.Inge heeft weer een SUper gaaf kaartje gemaakt in Inge stijl met het verrassingspakketje van deze maand.

Hieronder volgen de creaties van de collega's uit de andere landen:

Duitsland: 


Heike

Anja

Groot-Brittannië:


Teri

Monica
Frankrijk: 

MarineEmilie
Canada: Jackie

Oostenrijk:


Claudia

RenéeUSA: 
Voor Amerika hebben we een guest designer bereid gevonden om iedere maand een creatie te maken. Helaas wordt daar nog geen You Can Create It! verrassingspakketje aangeboden, maar wat nog niet is  kan nog komen.


Connie


Wat een SUper leuke voorbeelden weer allemaal he?! Wil jij in juni ook een verrassingsenvelop ontvangen en hiermee lekker aan de slag gaan? Geef je dan voor 5 juni a.s. op via you.can.create.it.2015@gmail.com.
Kosten voor eenmalige deelname bedragen €3,50 en wil je liever meteen een half jaar abonnement afsluiten dan betaal je €18,00 (€3,00 per maand inclusief verzendkosten!!)
Natuurlijk hopen wij weer op veel enthousiaste deelnemers, dan wordt het weer een gezellig bloghopfeestje.

Tot Stempels!


Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: